Telekom: akár korlátlan beszélgetés hálózaton kívül és belül feltöltő kártyával

2016.11.02| Telekom

A Telekom feltöltő kártyával rendelkező előfizetői a Domino MOST opcióval 9 forintos percdíjjal beszélhetnek a Telekom mobilhálózatán belül belföldi alapdíjas irányba.

  • A Domino MOST opció könnyen aktiválható a meglévő Domino csomag mellé, különdíj fizetése nélkül.
  • Az új Domino S és Domino M opciók korlátlan beszélgetést és SMS küldést kínálnak belföldi alapdíjas irányokba.
  • A Telekom három új adatopciót is kínál a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagjaihoz

A Telekom Domino MOST elnevezésű opciójával kedvezőbb, 9 forintos percdíjjal beszélhetnek egymással és küldhetnek SMS-t a vállalat feltöltő kártyával rendelkező ügyfelei, a Telekom mobilhálózatán belül alapdíjas belföldi irányokba 2016. november 2-től. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Domino ügyfelek ugyanazért a feltöltési összegért most megközelítőleg háromszor hosszabb ideig tudnak egymással kommunikálni, a hálózaton belül. A Domino MOST-tal a hálózaton kívüli és a vezetékes hálózat kapcsán a hívás percdíja és az sms küldés 19 forint, belföldi irányokba. Az opció könnyen aktiválható különdíj fizetése nélkül a meglévő Domino csomag mellé többek között a www.telekom.hu/most weboldalon, a Telekom applikáció segítségével, a 1777-es számon hívható Domino telefonos ügyfélszolgálaton, de személyesen is a Telekom üzleteiben.*

Új Domino S és Domino M opciók – a korlátlan beszélgetés élménye

A Telekom a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagokhoz a Domino MOST mellett két másik, harminc naponta megújuló választható opciót is kínál 2016. november 2-tól visszavonásig, minden lakossági Domino hang díjcsomaggal rendelkező ügyfele számára. A Domino S időszaki díja bruttó 3 990 forint, amely keretében az ügyfél a korlátlanul beszélhet és küldhet SMS-t a Telekom hálózatán belül belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A hálózaton kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, az ügyfelek a saját díjcsomaguknak megfelelő perc és SMS díjakon kommunikálhatnak.

Telekom: akár korlátlan beszélgetés hálózaton kívül és belül feltöltő kártyával

A Domino M opció igénybevételével az ügyfél nemcsak a Telekom hálózatán belül, hanem azon kívül és a vezetékes hálózatokban is korlátlan beszélgetést folytathat, illetve korlátlan számú sms-t küldhet, belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A Domino M időszaki díja bruttó 14 990 forint.

Új adatopciók meglévő feltöltő kártyás díjcsomagokhoz

A Telekom három új adatopciót is kínál a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagjaihoz, az adott SIM kártya rendelkezésre állási ideje alatt, 2016. november 2-tól visszavonásig. Az opciók eseti díja: Maraton 100 MB adatcsomag esetén 490 forint, a Maraton 500 MB csomag esetén 1 290 forint és a Maraton 1 GB adatcsomag esetén 1 990 forint.

* A Domino MOST opció és egyéb DOMINO kedvezmények egyidejűleg nem vehetőek igénybe. A Domino MOST opció 2017. január 31-ig érhető el.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei