Te frissítettél? 75 százalékon az iOS 12

2018.11.29| 9to5Mac

A felhasználók mintegy 75 százaléka már telepítette a kompatibilis készülékre az iOS legújabb verzióját.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Mixpanel jelentése szerint az iOS 12 migrációja meghaladja még a tavalyi, nagy sikerű iOS 11-ét is. Tavaly ezt az értéket december 17-re érte el a rendszer, most pedig közel három héttel előbb sikerült elérni, jól mutatja, hogy az Apple termékek felhasználói számára nagyon fontos, hogy mindig friss OS fusson a készülékeiken.

A Mixpanel az adatokat alkalmazások keretrendszerei, valamint mobil weboldaltól gyűjtötte össze. Ezek alapján az iOS 12 aránya 75.05 százalék, az iOS 11-é 19.5, míg a régebbi verzióké mindössze 5.5 százalék.

Te frissítettél? 75 százalékon az iOS 12

Az iOS 11 tavaly egyértelműen minőségi romlást jelentett a rendszerben, így az Apple idénre az új funkciók helyett a stabilitást és kiemelkedő teljesítményt helyezte fókuszba a fejlesztések során. A stratégia kifizetődni látszik, sok tulajdonos igazolta vissza a kifejezetten öreg mobilok – úgy mint iPhone 5s vagy iPhone 6) esetén, hogy megérte frissíteni.

Az Apple abban is erősebb lett idén, hogy a beígért újdonságokat hozza. Az iOS 11 elindulásakor számos funkció hiányzott, úgymint az AirPlay 2, vagy az üzenetek iCloud mentése, ezek csak az iOS 12-vel lettek elérhetők. Igaz, iOS 12-n a Group FaceTime hiányzott, de ezt elég gyorsan pótolták az iOS 12.1 megjelenésével.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei