Te frissítettél? 75 százalékon az iOS 12

2018.11.29| 9to5Mac

A felhasználók mintegy 75 százaléka már telepítette a kompatibilis készülékre az iOS legújabb verzióját.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Mixpanel jelentése szerint az iOS 12 migrációja meghaladja még a tavalyi, nagy sikerű iOS 11-ét is. Tavaly ezt az értéket december 17-re érte el a rendszer, most pedig közel három héttel előbb sikerült elérni, jól mutatja, hogy az Apple termékek felhasználói számára nagyon fontos, hogy mindig friss OS fusson a készülékeiken.

A Mixpanel az adatokat alkalmazások keretrendszerei, valamint mobil weboldaltól gyűjtötte össze. Ezek alapján az iOS 12 aránya 75.05 százalék, az iOS 11-é 19.5, míg a régebbi verzióké mindössze 5.5 százalék.

Te frissítettél? 75 százalékon az iOS 12

Az iOS 11 tavaly egyértelműen minőségi romlást jelentett a rendszerben, így az Apple idénre az új funkciók helyett a stabilitást és kiemelkedő teljesítményt helyezte fókuszba a fejlesztések során. A stratégia kifizetődni látszik, sok tulajdonos igazolta vissza a kifejezetten öreg mobilok – úgy mint iPhone 5s vagy iPhone 6) esetén, hogy megérte frissíteni.

Az Apple abban is erősebb lett idén, hogy a beígért újdonságokat hozza. Az iOS 11 elindulásakor számos funkció hiányzott, úgymint az AirPlay 2, vagy az üzenetek iCloud mentése, ezek csak az iOS 12-vel lettek elérhetők. Igaz, iOS 12-n a Group FaceTime hiányzott, de ezt elég gyorsan pótolták az iOS 12.1 megjelenésével.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei