Szokatlanul néz majd ki a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

2024.05.26| Android Central

A Samsung első Ultra modellje jelentős tervezési változásokat hoz a friss hírek szerint.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

  • A várható júliusi Unpacked esemény előtt a Galaxy Watch7 Ultra első renderei megjelentek az interneten.
  • Külsőleg teljesen új, négyszögletes dizájnt mutatnak be, miközben az óra ugyanazt a kör alakú kijelzőt tartja, mint az előd modellek.
  • A kiegészítések közé tartozik egy új harmadik gomb, egy kiemelkedő hangszórórács és mások.

A Samsung következő Galaxy okosórái a várva várt termékek közé tartoznak, amelyek várhatóan az új, összehajtható telefonok mellé érkeznek a következő Unpacked eseményen, amely júliusban lesz. A Galaxy Watch7 Ultra első kiváló minőségű renderei azonban a megjelenés előtt megjelentek az interneten, és azt mutatják, hogy a Samsung új dizájnnal játszik zászlóshajója órájához.

Szokatlanul néz majd ki a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

A szivárgás Steve Hemmerstoffertől, más néven OnLeakstől származik, a SmartPrix-szel együtt. Az új dizájn mellett minden oldalról bemutatja a Galaxy Watch7 Ultra-t. A figyelemre méltó változások körkörös és szögletes dizájn keverékét foglalják magukban, a négyzet alakú vázba beágyazott kör alakú kijelzővel. Első pillantásra úgy tűnik, hogy a design különbözik az előd Galaxy Watch6 sorozattól és a Samsung korábbi Wear OS modelljétől.

A tippadó szerint a kijelző átmérője 1,5 hüvelyk lesz, hasonlóan a Galaxy Watch6 Classic-hoz. Ami a méreteket illeti, 47×47,14×16,4 mm várható – egy kicsit nagyobb, mint az előző Classic modell, valószínűleg ez a terjedelmesnek tűnő dizájn eredménye. Érdekes módon úgy tűnik, hogy a Galaxy Watch7 Ultra a változtatások ellenére is megtartja a népszerű forgó előlapot, folytatva a Samsung Classic óramodelljei trendjét. Az új dizájn részeként a kijelző körüli finom vonalak a numerikus indikátorokat is felváltják.

Egy másik újdonság egy harmadik gomb az oldalán, a hagyományos két gomb között, amelyeket a Samsung okosórákon láthatunk. Úgy gondoljuk, hogy ez egy új akciógomb, amelynek funkciói hasonlóak az Apple Watch Ultra 2-n látottakhoz.

Szokatlanul néz majd ki a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

A kinézeten kívül a Galaxy Watch7 Ultra más jelentős változtatásokon is átesett. Hátul az érzékelők új, kör alakú tömbje található, köztük egy hőmérséklet-érzékelő, amely a Galaxy Watch6 Classichoz képest kissé eltolódott korábbi helyéről.

A SmartPrix megjegyzi, hogy az érzékelősor mellett két gombszerű elem található, amelyek valószínűleg kiváltják az óraszíjak leválasztását. Korábban maguk az óraszíjak tartalmazták az okosóra leválasztásának módjait. Egy másik figyelemre méltó változás az új, nagy hangszórórácsok hozzáadása az okosóra bal oldali paneljéhez.

Szokatlanul néz majd ki a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

Összességében a Galaxy Watch7 Ultra dizájnváltozásai és új kiegészítései enyhén szólva is ígéretesnek tűnnek. A júliusi Unpacked esemény közeledtével várhatóan további részletek is megjelennek a közelgő okosórákról, beleértve a Samsung hagyományosnak mondható Galaxy Watch7 modelljeit is.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

2019.04.08
| Telefonguru
Ha egy könnyű és kicsi, de valódi okosóra az álmod, akkor a Galaxy Watch Active-ban nagy eséllyel megtalálod, amit keresel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei