Szerződésmódosítás nélkül is árat emelhet a Telenor

2022.01.14
Címkék:

Telenor


Minden ügyfelet érint a változás, ami alapján az inflációkövető emelés nem számítana egyoldalú szerződésmódosításnak

A héten sok telenoros ügyfél kapott értesítést a szolgáltatójától az ÁSZF (általános szerződési feltételek) február 21-től hatályos módosításáról. Az új ászf szerint nem minősül szerződésmódosításnak a fogyasztói árindex alapján történő díjkorrekció, tehát a havi díjak és a forgalomarányos díjak is változhatnak a jövőben.

A módosítás érinti a lakossági számlás és kártyás ügyfeleket, illetve az üzleti ügyfeleket is. Emellett a módosítás a hűségvállalással nem rendelkező határozatlan idejű szerződéseken túl a hűségvállalást tartalmazó határozott idejű szerződéseket is érinti.

 Szerződésmódosítás nélkül is árat emelhet a Telenor

A tervezett ászf változás alapján a cég szerint nem számítana az előfizetői szerződés egyoldalú módosításának az inflációs díjkorrekció bevezetése. Ez azért érdekes, mert a korábbi szabályok szerint a hűségidős szerződések ügyfél szempontjából hátrányos módosítása esetén az ügyfeleknek 45 napjuk állt rendelkezésre, ahhoz, hogy jogkövetkezmények nélkül felmondhassák a szerződésüket. Az új ászf alapján erre már nem lesz lehetőség.

 

Az ászf módosítása 2022. február 21-től lép hatályba, de a Telenor ügyfeleknek küldött tájékoztatása szerint nem fog február 21-től egyből árat emelni, csak fenntartja magának a lehetőséget.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei