Samsung Galaxy Watch 4: vércukorszint érzékelő nélkül

2021.05.12| SamMobile

A Samsung Galaxy Watch 4 és az Active 4 modellből nagy eséllyel hiányozni fog a vércukorszint-érzékelő.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung 2021-es okosóra családja várhatóan drasztikus változásokon megy keresztül, különösen a szoftvereket illetően. A vállalat egyelőre nem tett bejelentést a közelgő hordható kütyükről, de számos jelentés szerint a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch Active 4 elhagyja a Tizen OS-t a Google WearOS javára. Ezt a szóbeszédet a koreai média a mai napon megismételte, és ami még fontosabb, néhány új részlet kísérte a méreteket és az érzékelőket.

Samsung Galaxy Watch 4: vércukorszint érzékelő nélkül

Sem a Samsung Galaxy Watch 4, sem a Samsung Galaxy Watch Active 4 nem lesz felszerelve olyan érzékelővel, amely képes leolvasni a felhasználó glükózszintjét - állítja a legfrissebb jelentés. Ez volt az egyik legérdekesebb pletyka a közelgő széria vonatkozásában, mivel a vércukorszint-leolvasás nem tolakodó módszere megváltás lehetett volna a cukorbetegségben szenvedő leendő vásárlók számára (még ha csak irányadó, akkor is).

Samsung Galaxy Watch 4: vércukorszint érzékelő nélkül

A szoftvereket és az érzékelőket eltekintve, a közelgő Galaxy okosórák állítólag más méretűek lesznek, mint a jelenleg elérhető Galaxy Watch 3 és Galaxy Watch Active 2. A Samsung megpróbálja egy kicsit kisebbé tenni a Galaxy Watch Active 4-et. Ha a pletykák helyesek, akkor az okosóra két változatban, 40 mm-es és 42 mm-es méretben jelenik meg, szemben a mostani 40 mm / 44 mm-rel. Ezzel ellentétben a Galaxy Watch 4 valamivel nagyobb lesz, mint az elődök, 42 mm és 46 mm méretűek a mostani 41 mm / 45 mm helyett.

Várhatóan július végén vagy augusztusban mutatják be a Galaxy Watch 4 és a Watch Active 4 órákat a  Galaxy Z Fold 3 és a Z Flip 3 összecsukható telefonok mellett.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei