Gyorsan leváltja a Samsung a Watch 3-at

2021.03.08| SamMobile

A következő generációs Samsung Galaxy Watch okosórák a vártnál hamarabb érkeznek.

Alig telt el hat hónap, mióta a Samsung bemutatta a Galaxy Watch 3-at, de már hallunk pletykákat utódjáról. A múlt hónapban kiderült, hogy a következő generációs Galaxy Watch modellek támogatást nyújthatnak a vércukorszint-leolvasáshoz, most pedig további részletek szivárogtak ki a Samsung közelgő okosóráiról.

IceUniverse szerint a Samsung két Galaxy Watch 4 sorozatú okosórát fog kiadni: Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch Active 4 néven. Úgy tűnik, hogy a dél-koreai cég idén kihagyja a Galaxy Watch Active 3 modell nevét. Mindkét okosóra valamikor 2021 Q2-ben kerül bejelentésre, ez pedig korábbi, mint a Samsung okosóráinak szokásos Q3-as kiadási időkerete.

Gyorsan leváltja a Samsung a Watch 3-at

A következő generációs Galaxy Watchok várhatóan két méretben (SM-R86x és SM-R87x modellszámmal), valamint Bluetooth és LTE változatban jelennek meg. A Galaxy Watch Active 2 támogatta az EKG-t és a zuhanásérzékelést, a Galaxy Watch 3 pedig az SpO2 mérést. A hírek szerint a következő generációs Galaxy Watchok vércukorszint-leolvasást hoznak, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a felhasználó ujjbegyének szúrására. Az egyetlen hiányzó jelenség a bőr hőmérsékletének ellenőrzése.

Azt is hírlik, hogy a Samsung közelgő okosóráinak legalább egyike a Tizenről a Google Wear OS platformjára váltana. Még mindig nem tiszta, hogy a Samsung úgy döntött-e, hogy teljesen leállítja saját Tizen platformját a Google Wear OS javára, vagy egyelőre mindkettő megtalálható lesz a kínálatban. Ez a lépés komoly lendületet adna a Wear OS-nek mind az értékesítés, mind a népszerűség szempontjából.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei