Gyorsan leváltja a Samsung a Watch 3-at

2021.03.08| SamMobile

A következő generációs Samsung Galaxy Watch okosórák a vártnál hamarabb érkeznek.

Alig telt el hat hónap, mióta a Samsung bemutatta a Galaxy Watch 3-at, de már hallunk pletykákat utódjáról. A múlt hónapban kiderült, hogy a következő generációs Galaxy Watch modellek támogatást nyújthatnak a vércukorszint-leolvasáshoz, most pedig további részletek szivárogtak ki a Samsung közelgő okosóráiról.

IceUniverse szerint a Samsung két Galaxy Watch 4 sorozatú okosórát fog kiadni: Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch Active 4 néven. Úgy tűnik, hogy a dél-koreai cég idén kihagyja a Galaxy Watch Active 3 modell nevét. Mindkét okosóra valamikor 2021 Q2-ben kerül bejelentésre, ez pedig korábbi, mint a Samsung okosóráinak szokásos Q3-as kiadási időkerete.

Gyorsan leváltja a Samsung a Watch 3-at

A következő generációs Galaxy Watchok várhatóan két méretben (SM-R86x és SM-R87x modellszámmal), valamint Bluetooth és LTE változatban jelennek meg. A Galaxy Watch Active 2 támogatta az EKG-t és a zuhanásérzékelést, a Galaxy Watch 3 pedig az SpO2 mérést. A hírek szerint a következő generációs Galaxy Watchok vércukorszint-leolvasást hoznak, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a felhasználó ujjbegyének szúrására. Az egyetlen hiányzó jelenség a bőr hőmérsékletének ellenőrzése.

Azt is hírlik, hogy a Samsung közelgő okosóráinak legalább egyike a Tizenről a Google Wear OS platformjára váltana. Még mindig nem tiszta, hogy a Samsung úgy döntött-e, hogy teljesen leállítja saját Tizen platformját a Google Wear OS javára, vagy egyelőre mindkettő megtalálható lesz a kínálatban. Ez a lépés komoly lendületet adna a Wear OS-nek mind az értékesítés, mind a népszerűség szempontjából.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei