Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

2021.05.17| SamMobile

Rég dobott a Samsung utoljára okosórát a piacra, hamarosan végre bejelentik a Galaxy Watch 4 családot.

Nem csak a kialakítás és a funkciók hoznak jelentős változásokat, a Samsung az egész operációs rendszert megváltoztatja. Az elmúlt hónapokban arról szóltak a pletykák, hogy a Samsung az Android (Wear OS) javára leváltja a Tizent. Most a SamMobile megerősítette, a Wear OS-t fogják futtatni.

A Samsung a várakozások szerint három verziót hoz a Watch 4-ből. Az egyik klasszikusabb design elemekkel érkezik, míg a többiek, amelyek egy Active modellt is tartalmaznak, sportos dizájnelemekkel rendelkeznek.

Ezeket az új modelleket Wise, Fresh és Lucky kódnéven fejlesztik. A Wise a klasszikus megjelenésű, forgó keretgyűrűvel, a másik kettő a Samsung sportos modellje 2021-re.

Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

A Wear OS-en a One UI 3.x fut. Ez egy teljesen új verziója lesz a One UI-nak a Samsung viselhető eszközei számára. Az új órák tehát hasonló megjelenésűek lesznek, annak ellenére, hogy az alapul szolgáló operációs rendszer más, de nem hagyja ki a cég az új SmartThings funkciókat. A teljes felületet megújítják a könnyebb használat érdekében.

Az új funkciók között van egy, amely lényegében átalakítja a Galaxy Watch 4-et walkie talkie-vá. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid hangüzeneteket küldjenek barátaiknak. Az Apple Watch már egy ideje rendelkezik hasonló opcióval.

A Samsung egyelőre nem árulta el, mikor tervezi az új hordható eszközök piacra dobását. Elképzelhető, hogy a Galaxy Watch 4-ek az új összecsukható okostelefonok mellett mutatkoznak be. Ebben az esetben júliusban sok új Samsung készülékkel gazdagodik a kínálat.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei