Roamingolj a Digivel (ha majd tudsz)!

2020.11.25| Digi

Roamingolni is lehet már a nemrég bejelentett, új lakossági Digi tarifacsomagokkal.

A DIGI és Invitel előfizetők igényeit szem előtt tartva, annak reményében, hogy a lakosság hamarosan újra utazhat, a DIGI elérhetővé teszi roaming szolgáltatását a nemrégiben bejelentett lakossági tarifacsomagjain, a DIGIMobil Max, DIGIMobil Plusz és a Junior opción belül is.

Annak ellenére, hogy a külföldi utazások száma valószínűleg csak jövőre fog újra növekedni, 2020 kihívásai rávilágítottak a telekommunikációs szolgáltatások jelentőségére, növelve az igényt a megbízható, kényelmes kommunikációs lehetőségek iránt. Az egyszerű és kedvező árú nemzetközi kapcsolattartás iránti előfizetői kéréseket figyelembe véve, a DIGI a nemrégiben közzétett, 2021. január 1-től elérhető lakossági tarifacsomagjai kínálatát roaming szolgáltatásával bővítette. Ennek köszönhetően a szolgáltató ügyfelei az Európai Unió összes tagállamában kedvező feltételek mellett használhatják mobilszolgáltatásukat.

Az adatroaming díja bruttó 540 Ft/GB. Januártól kezdve a DIGI megnöveli a “számlasokk” limitet, azaz a külföldön tartózkodás alatti internetezés költséghatárát. 2021-től kezdődően a limit 18 000 Ft, amelynek eléréséről az ügyfelet SMS-ben értesítik. A lakossági díjcsomagokban foglalt adatkeretek és lebeszélhető percek Magyarországon felhasználhatók, míg roaming esetén az alábbi kedvező árú díjszabás érvényes:

Roamingolj a Digivel (ha majd tudsz)!

Az EU országokon kívül a roaming csomagok még 3 különböző zónában érhetők el: a 2-4. zónákba nem uniós tagországok tartoznak. A roaming szolgáltatás nyújtotta lehetőségek és előnyök teljeskörű kihasználásához az előfizetőknek aktiválniuk kell azt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei