RIP Samsung Galaxy S8: nincs több frissítés

2021.05.05| Phone Arena

A Galaxy S8 volt az átmenet a Samsung új korszakához - ez volt a keret nélküli okostelefon célja.

Kihúzta a kijelző képarányát is, elősegítve a magas telefonok elfogadását tételét, követve az LG G6 lépéseit. Most a Galaxy S8 elérte a frissítési ciklusa végét. A kisebb Galaxy S8 és a nagyobb Galaxy S8+ negyedéves frissítési ütemtervvel rendelkezett az elmúlt évben, de most még a ritka frissítések is véget érnek.

Az okostelefon két fő operációs rendszer frissítést kapott, az Android 7.0-ról (Nougat) az Android 9.0-ra (Pie), a megfelelő One UI verzióval. Valójában a Samsung egyike azon keveseknek, ha nem az egyetlen, amely négy év alatt biztonsági frissítésekkel támogatja zászlóshajó telefonjait.

RIP Samsung Galaxy S8: nincs több frissítés

Az operációs rendszer verziói egy másik történet. A Google és a OnePlus továbbra is uralkodik e téren, köszönhetően az Android tiszta verzióinak. A Samsung azonban az utóbbi időben elég jól halad legújabb zászlóshajóival és sok A-sorozatú telefont most legalább három operációs rendszer verziójának ígéretével szállítanak.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ennek ellenére messze van az Apple támogatási szintjétől, amely akár öt év iOS frissítést és nyolc év biztonsági támogatást is tartalmazhat. Tegnap az Apple kiadott egy alapvető frissítést az olyan régebbi eszközökhöz, mint az iPhone 5s - iOS 12.5.3 -, amelynek célja a rosszindulatúan készített webtartalmak feldolgozása, amelyek önkényes kódfuttatáshoz vezethetnek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei