Retro Casio érzés az Amazfit Neo-val

2020.11.09| (x)

A Xiaomi leányvállalata folyamatosan ontja magából a jobbnál-jobb okosórákat, most pedig akciós az Amazfit Neo.

Tavaly hatalmas sikereket ért el az Amazfit GTS és az GTR az okosórák között. A termékcsalád legújabb tagja az Amazfit Neo, amely különlegessége a megjelenése. A dizájn ugyanis igazán retro, az anno elképesztően menő Casio kvarcórákra hajaz, extraként pedig igazán strapabíró is.

A Neo kijelzője 1.2 colos, fekete-fehér STN panel a retro dizájnnak megfelelően, oldalt négy gombbal a kezeléshez, így az érintéses vezérlésről le kell mondani. Az óra mindössze 32 grammot nyom a mérlegen, így igazán szolid súlyúnak számít. Okos, értesítést küld alkalmazásoktól és hívásokról, üzenetekről.

Retro Casio érzés az Amazfit Neo-val

Az Amazfit Neo legfontosabb funkciói a 24/7 PPG pulzusmonitorozás, az Always-On kijelző, valamint az 5 ATM vízállóság, emellett pedig az akár 28 napos rendelkezésre állás egyetlen töltéssel, köszönhetően a 160 mAh-s akkumulátornak. Némi hátrány, hogy a gyártó adatai szerint 5 óra a teljes töltési idő.

Persze nem maradt ki a kalória- és lépésszámlálás, számos sport mód, valamint a PAI értékek elemzése sem. Érdekes, hogy egy új alkalmazást is készített hozzá a gyártó, a Mi Fit helyett a Zepp nevű appot kell letölteni a kezeléséhez.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Retro Casio érzés az Amazfit Neo-val

Az Amazfit Neo okosóra a Tomtop kínálatában most 39.99 dollárba, azaz körülbelül 12.000 forintba kerül, a Duty Free Shipping nevű szállítás pedig áfa és vámmentes.

Mától elindult a Tomtopnál a 11.11 akció, érdemes átnézni az oldalukat. Az egyik játék nem nehéz egyáltalán, csak minden nap be kell csekkolni az akciós részlegre, így 22 napig lehet pontokat gyűjteni, de vannak ingyen ajándékok, folyamatosan változó kínálatú flash sale akciók, Lucky Bag (ezek általában jó dolgokat rejtenek), illetve lehet dupla pontokat is kapni bizonyos termékek megvásárlásával. 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei