Pointer funkciót kap a Note 20 S Penje

2020.07.27| SamMobile

Friss videón mutatkozik be a Samsung Galaxy Note 20 tollának új lehetősége, pointerként is használható lesz ugyanis az S Pen.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Hónap elején már láthattunk egy videót a még be sem mutatott modell Note 20-ról és egyben az S Penjéről. Most ugyanabból a forrásból újabb kisfilm áll rendelkezésünkre, amely jobban részletezi ezt az extrát. A pointer lehet az Air Actions újítása, a lehetőség még a Galaxy Note 10-zel érkezett, legalábbis úgy tűnik, ez a Samsung ötlete az S Pen belső giroszkópjának kihasználásra. A pointer opció lézermutatóvá változtatja a tollat és ez igencsak hasznos és nagyon menő lesz egy-egy prezentáláskor, PowerPoint prezentáció használatakor.

Pointer funkciót kap a Note 20 S Penje

A pointer nagyban személyre szabható lesz, a Galaxy Note 20 tulajdonosok beállíthatják az S Pen mutató sebességét, választhatnak más színt és méretet, illetve engedélyezhetik, illetve letilthatják a mutató nyomvonalát.

Az S Pen mutatót a gomb nyomva tartásával és az S Pen megrázásával lehet engedélyezni. A mutató ezután megjelenik a Galaxy Note 20 képernyőjén és a felhasználók a gomb nyomva tartásával mozgathatják a mutatót.

A gomb egyszeri megnyomásával, miközben a képernyőn egy elemre mutat, kiválasztja az elemet, miközben az gombot nyomva tartja és az S toll mozgatása közben görgetni lehet az oldalon. Igen, úgy tűnik, hogy ez ugyanaz a parancs, mint a mutató mozgatása, tehát vagy a Samsung magyarázata még nem teljes, vagy a videós bemutató nem teljesen pontos.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei