Olcsóbban juthatsz hozzá az iPhone 11 és 11 Pro-hoz!

2020.04.11| GsmArena
Címkék:

iphone

,

11

,

pro


A jelenlegi világjárvány miatt az Apple bizonyos viszonteladói úgy döntöttek, hogy olcsóbban kínálják az iPhone 11 és 11 Pro készülékeket.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A COVID-19 világjárvány teljes mértékben hatással van a mindennapi életünkre, viszont most lehetőség nyílt arra, hogy bizonyos telefonokat olcsóbban megszerezz, ennek "köszönhetően". A járvány kitörése csökkentette az Apple termékek eladásait, ami befolyásolja a bevételt. Az értékesítés fellendítése és a pénzügyi veszteségek visszatérése érdekében a kínai online kereskedők nagyobb kedvezményt kínálnak az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro készülékekre.

 

Olcsóbban juthatsz hozzá az iPhone 11 és 11 Pro-hoz!

A Suning az iPhone 11 64GB-os modelljét 650 euróért árulja, amíg a nagytestvérét, az iPhone 11 Pro 64GB-os verzióját mindössze 980 euróért. Más online kiskereskedők, köztük több hivatalos Apple viszonteladók is hasonló árengedményeket kínálnak az iPhone 11 okostelefonokra.

Mindeközben az Apple tajvani ellátási láncának partnerei a termelés leállását várják, mert az emberek a jelenlegi helyzetben inkább az alapvető szükségletekre költenek. Az új kedvezmények célja a készleten lévő telefonok egy részének az elszámolása.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei