Bemutatták az új iPhone sorozatot!

2019.09.10| Apple
Címkék:

apple

,

iphone

,

11

,

pro

,

max


Brutál kamerák, elképesztő akkumulátor, villámgyors processzor jellemzi az új iPhoneokat.

Az Apple hivatalosan bejelentette az iPhone 11-et, az iPhone 11 Pro-t és az iPhone 11 Pro Max-ot. Az árak megegyeznek az előző évi modellekkel, így az iPhone 11 Pro 999 dollárért, míg a nagyobb testvére 1099 dollárért vásárolható meg. Az iPhone XR utódja, az iPhone 11 ára 699 dollárról indul, olcsóbb, mint az Apple korábbi iPhone XR modellje. Az előrendelések pénteken kezdődnek.

Bemutatták az új iPhone sorozatot!

Az iPhone 11 modell megújult kamerával érkezik, ami magában foglalja a 12MP-es széles látószögű és a 12MP-es ultra széles látószögű lencsét. Az Apple szerint ez hozzájárulhat a még jobb tájképek és a szélesebb képek készítéséhez. Két kamerának köszönhetően még nagyobb mélységű fényképeket is készíthetünk. Az új telefon javított videóminőséget kínál jobb feldolgozási technológiával, kétszeres optikai zoommal, HDR-vel és továbbfejlesztett éjszakai móddal.  

Van egy új Éjszakai üzemmód, amely adaptív képsorozatot használ, és egy új portré üzemmód, amely most háziállatokon is működik. A Quick Take segítségével gyorsan készíthetünk videofelvételt fotó módban, miközben lenyomva tartjuk az exponáló gombot, hasonlóan az Instagram Stories-ban található funkcióhoz. Az előlapi kamera frissítésével egy gyorsabb arcfelismerőt kapunk.

 Bemutatták az új iPhone sorozatot!

Az iPhone 11 hat új színnel rendelkezik: lila, fehér, zöld, sárga, fekete és vörös. Az iPhone 11 Pro és a Pro Max textúrázott matt színben kapható, zöld, szürke, ezüst és arany szín közül válaszhatunk. Az iPhone 11 Pro 5,8 hüvelykes, míg a Pro Max nagyobb, 6,5 hüvelykes kijelzővel érkezik. A megjelenítő nem más mint egy új OLED panel, amelyet az Apple „Super Retina XDR" kijelzőnek nevezett el. A telefon hátulján három kamera található – egy 12MP-es, egy 12MP-es teleobjektív és egy 12MP-es ultra széles lencse.

Bemutatták az új iPhone sorozatot!

Az Apple új készülékei az A13 bionikus chippel érkeznek, amely az Apple szerint az okostelefonok leggyorsabb processzora, valamint az iPhone XR A12 Bionic verziójának a frissítése. Az A13 Bionic páratlan teljesítményt nyújt, akár 20%-kal gyorsabb processzor és GPU működést biztosít, mint az A12. Az A13 Bionic a gépi tanuláshoz készült, gyorsabb neurális motorral rendelkezik a valós idejű fotó- és videoanalízishez, valamint új gépi tanulási gyorsítógépekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy a CPU másodpercenként több mint egy trillió műveletet végezzen.

Az A13 Bionic és az iOS 13 együttesen alkotják az okostelefonok legjobb gépi tanulási platformját. Emellé példátlanul nagy akkumulátor kapacitás párosul. Az iPhone 11 Pro akár négy órával többet bír, mint az iPhone XS, valamint az iPhone 11 Pro Max-ot öt órával tovább használhatjuk, mint az iPhone XS Max-ot.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei