Nyáron bemutatkozik a Galaxy S21 FE

2021.04.30| SamMobile

A Galaxy S20 FE tavaly elég népszerűvé lett, köszönhetően a megfizethető árcédulának és a jól összehozott specifikációknak.

Miután ilyen jó választ kapott a telefonra, a Samsung úgy döntött, hogy elindítja az okostelefon utódját, a készülék várhatóan a következő hónapokban kerül piacra. Ma a telefon felkerült a Samsung weboldalára is.

A Samsung Mexico weboldala véletlenül megemlítette a Galaxy S21 FE-t, megerősítve annak létezését. Jelenleg a link a Galaxy S21 sorozatra mutat, de része lehet a Samsung előkészületeinek a Galaxy S21 FE bevezetésére. A telefon bemutatása várhatóan valamikor 2021 augusztusában lesz.

Nyáron bemutatkozik a Galaxy S21 FE

A Galaxy S21 FE dizájnja és néhány specifikációja már kiszivárgott. A 3D CAD-megjelenítések alapján a telefon ugyanazzal a kamera összeállítással rendelkezik, mint a Galaxy S21, de fém helyett műanyagból készül a burkolat. A SamMobile februárban fedezte fel, hogy a Galaxy S21 FE az SM-G990B modellszámot kapja.

A hamarosan elérhető, megfizethető csúcskategóriás okostelefon jó eséllyel tartalmaz 120Hz-es Super AMOLED Infinity-O kijelzőt, Snapdragon 888 vagy Exynos 2100 processzort, 6/8 GB RAM-ot, 128/256 GB belső tárhelyet és 4500 mAh kapacitású akkumulátort. A hátlapon három kamerát várunk. A Galaxy S21 FE legalább öt színben lesz kapható: szürke / ezüst, világoszöld, rózsaszín, ibolya és fehér.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei