huawei

Novemberben érkezik a Huawei Mate 30 duo

2019.10.30
Címkék:

huawei

,

mate

,

30

,

europa


A Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro nagyszabású bemutatására Európában került sor, ám a kontinensen eddig egyik készülék sem jelent meg a boltok polcain.

A Huawei Mate 30 és Huawei Mate 30 Pro nagyszabású bemutatására Európában került sor, ám a kontinensen eddig egyik készülék sem jelent meg a boltok polcain. Ez hamarosan megváltozik, ha igazak a legfrissebb pletykák, amely állítólag a Kínában székhellyel rendelkező, jól informált forrásokból származik.

 

Ezek a névtelen informátorok azt állítják, hogy a vállalat arra készül, hogy november közepén Európában is kiadja a telefonokat. Valójában a megjelenés időpontja november 15-én lehet. Ez azt jelenti, hogy továbbra sem világos, pontosan mely országok kapják az új zászlóshajó duót. Ugyanezek a források feltételezik, hogy az első hullámból Németország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, az Egyesült Királyság és Svájc részesül.

Azt még korai lenne megállapítani, hogy a Mate 30 és a Mate 30 Pro mennyire lesz sikeres ez a piacon, tekintettel arra, hogy valószínűleg Android 10-zel, ám Google-alkalmazások nélkül érkezik - ideértve a Play Áruházat és a Play Szolgáltatásokat Gmail-lel, Térképpel együtt.

A Mate 30 indulási ára 799 €, míg a Mate 30 Pro ára 1099 €. Ha a Mate 30 Pro 5G készülékre fáj a fogunk, akkor 1.199 eurót kell kifizetnünk érte.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei