Olvasói teszt: Nomu LM870, avagy a kínai nem mindig "kínai"

2011.12.14| Telefonguru

Olvasói teszt: Már elég régóta vannak különböző mobiltelefonjaim, főként alsó-középkategóriából, mind ezidáig a Sony Ericsson telefonjai voltak számomra a legpraktikusabbak, könnyen kezelhetőek, amit szerettem volna, azt tudták

Már elég régóta vannak különböző mobiltelefonjaim, főként alsó-középkategóriából, mind ezidáig a Sony Ericsson telefonjai voltak számomra a legpraktikusabbak, könnyen kezelhetőek, amit szerettem volna, azt tudták. Hozzá tartozik még, hogy ritkán veszek telefon 30.000Ft felett. Ezúttal szerettem volna egy strapabíró telefont venni, de nem igazán találtam az itthoni kínálatban olyat, ami megfelelt volna. A ZTC007-et páran ismerhetitek, az az igazi gagyi kínai. Már megvettem volna, amikor szerencsére elolvastam pár tesztet, ezek pedig rögtön meggyőztek, hogy ez nekem biztosan nem kell.

Olvasói teszt: Nomu LM870, avagy a kínai nem mindig "kínai"

Le is tettem róla, hogy lecserélem jelenlegi telefonjaimat (sajnos 3 is van), de véletlenül akadtam rá a Nomu LM870-esre. Kinézetre meggyőzött, bár sok információt nem lehetett találni róla. Ezért is írtam meg ezt a tesztet, hátha segítek valakinek vele.

A Nomu LM870 teszt kattintás után folytatódik!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei