Nem kettő, négy Note 10 érkezik nyáron

2019.04.09| Phone Arena

Nyár végén a Samsung a népszerű phablet családhoz nem egy, hanem négy tagot prezentál.

Egy bő hete olvastuk az első pletykát, miszerint a Samsung egy – méretben és tudásban is – nagyobb és egy kisebb Note 10-et hozhat a harmadik negyedévben, ez mára négyre bővült, melynek oka a Galaxy S10e sikere. A cég egyelőre nem árulta el a Galaxy S10 széria értékesítési számait, mindössze annyit, hogy már az első nap az előd modell 120 százalékát szállították le a nagy érdeklődés és az előrendelések miatt.

A két először piacra kerülő modell LTE-képes lesz, a kisebb 6.28, míg a nagyobb 6.75 col képátlóval érkezik, várhatóan ezek lesznek a Note 10e és a Note 10+. Az olcsóbb Note 10-ek három, illetve négy hátlapi kamerát kapnak, az akkumulátor mérete egyelőre ismeretlen. A harmadik Note 10 5G támogatást kap, a tervek szerint ennyiben különbözik majd a középső Note 10-től. A negyedik Note 10 nem került említésre a jelentésben, a korábbi pletykák szerint 6.4 colos kijelzőt kap.

Nem kettő, négy Note 10 érkezik nyáron

Összességében tehát két vagy három LTE-képes és más méretű Note 10-et várhatunk, valamint egy 5G-s verziót, ez utóbbi csak ott lesz elérhető, ahol már kialakított hálózat is található. Ezzel a Samsung a Galaxy S10 szériát követi és eddig ez a megoldás messze állt a Note sorozattól.

A dél-koreai belsős hírek szerint a Samsung augusztus 8-ra tervezi a bejelentést és idén nem csak a hónap végén lehet előrendelni a telefonokat, hanem már pár nappal a debütálás után. Ami az árakat illeti, a legolcsóbb verzió 1000 dollár körül várható, akárcsak a jelenleg futó széria.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei