Négy kamerával várható a Nokia 6.3/6.4

2021.01.08| GSM Arena
Címkék:

Nokia 6.3

,

Nokia 6.4

,

render


A Nokia 6.3 érkezéséről tavaly május óta olvasni pletykákat, ám 2020 végéig nem érkezett meg.

A HMD Global azóta sem ejtett egy szót sem a készülékről, ám az OnLeaks bemutatott egy új telefont, amely Nokia 6.3 vagy Nokia 6.4 néven érkezhet. Külsőre egyértelműen a Nokia 6.2 utódjáról beszélhetünk, adott ehhez vízcsepp alakú notch és 6.45 colos kijelző jár az előlapon. A hátlapra a Nokia 6.2-ből megismert, kör alakú betét került, amely négy kamerának ad otthon, a LED vaku ezen kívülre került.

Négy kamerával várható a Nokia 6.3/6.4

A kamerák felbontásáról nem kaptunk még pontos információkat, de az előzőek alapján 16 megapixeles szelfi érzékelő várható elöl, hátul pedig 24 megapixeles fő kamera, 12 megapixeles ultraszéles, 2 megapixeles makro és szintén 2 megapixeles mélységérzékelő foglalhat helyet. Az ujjlenyomat-olvasó a kamerák alá pozícionált az előd modellnél, ám jelen esetben a bekapcsoló gombba integrálva találjuk jobb oldalon.

Négy kamerával várható a Nokia 6.3/6.4

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Bal oldalon a SIM tálca és a dedikált Google Asszisztens gomb fogla helyet, alul USB C port segíti a töltést, mellette a mikrofon és a hangszóró látható, a jack dugó a keret tetejére került. A Nokia 6.3-ban Snapdragon 67x processzor vagy a Snapdragon 730 SoC dolgozik, melyhez az alap modell esetében 3 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely jár. A telefon ára várhatóan 249 euró lesz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei