MWC: Nokia 105 és Nokia 301

2013.02.25| Engadget

A finn gyártó nem csak a Lumia okostelefonokkal rukkolt elő a Mobile World Congressen, hanem olcsó, úgynevezett butafonokkal is.

A finn gyártó nem csak a Lumia okostelefonokkal rukkolt elő a Mobile World Congressen, hanem olcsó, úgynevezett butafonokkal is. Bár jól fogynak a Windows Phone rendszerrel értékesített Nokiák, mégis lényegesen többen vannak, akik nem igénylik vagy nem vágynak erre. Így került bemutatásra a milliók által megfizethető Nokia 105, amely mindössz 15 eurós árával extrém olcsónak számít. A ciánkék vagy fekete színben megvásárolható telefon olyan extra funkciókat kapott mint az FM rádió, a több ébresztő beállítása, a beszélő óra, a por- és vízálló kialakítás vagy a vaku, illetve a hosszú, akár egy hónapos rendelkezésre állás egyetlen feltöltéssel.

A második telefon a Nokia 301, ez 65 eurót kóstál, a nagyobb összegért megvásárolható finn készülék 3.2 megapixeles kamerát, panoráma módot, önarckép fotózási lehetőséget is biztosít, de érdemes megemlíteni a Nokia Xpress internetböngészőt, a Mail for exchange elérhetőséget, valamint a HSPA-támogatást és videómegosztást. Az egy- és két SIM-es, valamint ciánkék, fekete, magenta, sárga vagy fehér színű verzióban is elérhető telefon 2013 második negyedévétől kerül a boltokba, míg a Nokia 105 még ebben a negyedévben elérhető lesz a fejlődő országokban és Európában is.
További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei