MIUI 10: ezek az új funkciók

2018.06.11| Xiaomi Today

A legnagyobb kínai mobilgyártó a Xiaomi Mi 8 trióval együtt a MIUI 10 rendszert is bemutatta.

A cég fennállásának nyolcadik évfordulója miatt kapta a Xiaomi Mi 7-ként várt modell a Mi 8 nevet és rögtön plusz két változatban is debütált a Xiaomi Mi Band 3 okos karkötővel együtt. A legtöbb rajongó azonban talán inkább azt leste, milyen újításokat mutat be a Xiaomi a MIUI 10 szoftverrel.

A MIUI 9 esetében még a legfontosabb talán a „fénysebesség” jelző volt, a MIUI 10-nél az AI, avagy a mesterséges intelligencia, amely az egész rendszert segíti. Az OS megtanulja a felhasználási módot, így szinte nulla késlekedéssel tudja a szükséges – és általa előre jósolható – funkciókat, alkalmazásokat elindítani.

MIUI 10: ezek az új funkciók

A MIUI 10 a lehető legjobb teljes kijelzős élményt adja, például az új feladatkezelő is kihasználja az összes, rendelkezésre álló pixelt, valamint természetesen ilyenkor gesztusokkal vezérelhető. A Xiaomi új rendszere az AI-nak köszönhetően minőségi portré képek készítésére is használható, függetlenül attól, hogy egy vagy két szenzor található a telefon hátlapján.

A MIUI 10 az IoT segítségével még könnyebbé teszi az életet, például az okosotthon kezelésével. Mint azt szinte minden olvasónk tudja, a Xiaomi több mint száz okosterméket forgalmaz, ezeket egyetlen Xiaomi mobillal gond nélkül kezelni lehet. Először az alábbi mobilok kapják meg a MIUI 10-et: Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi Mix 2s, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi 6X, Xiaomi Mi 6, Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Redmi S2, and Xiaomi Redmi Note 5.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ezeket követi július második felében számos régebbi készülék, így összesen 33 telefon kapja meg biztosan az új rendszert: Xiaomi Mi Note 3, Xiaomi Mi 5X, Xiaomi Mi 5c, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5s Plus, Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi 4c, Xiaomi Mi 4s, Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Mi Max, Xiaomi Redmi 5, Xiaomi Redmi 5a, Xiaomi Redmi 5 Plus, Xiaomi Redmi 4, Xiaomi Redmi 4a, Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 3s / Redmi 3X, Xiaomi Redmi Pro, Xiaomi Redmi Note 5A, Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X, Xiaomi Redmi Note 4 MTK, and Xiaomi Redmi Note 3 Qualcomm.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei