Megújul a Facebook Messenger

2016.01.21| Phone Arena

A legtöbb felhasználó szereti a letisztult megjelenésű programokat, amely nincs túlcsicsázva és a könnyű használhatóságot segíti elő.

Évek óta a Google is így vélekedik az egész Android operációs rendszer megjelenéséről és folyamatosan frissíti saját appjait az Android 5.0 Lollipoppal debütáló Material Design elvének megfelelően, ráadásul értelemszerűen egyre több fejlesztő módosítja programjának a megjelenését, hogy illeszkedjen az új, minimalista dizájnhoz. A Facebook is csatlakozik végre a Messenger appal, érkezik az új megjelenés. A Facebook fejlesztői csapata mindig is a könnyű kezelhetőséget helyezte előtérbe, főként amióta a Messenger kivált a fő alkalmazásból és külön appként érhető el és használható. Az alábbi fotók a Reddit fórumról származnak és totális átalakítást ne várjunk, a felhasználói tömeg nagy része nehezen kezelné le a drasztikus változtatásokat.

Megújul a Facebook Messenger

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei