Megjelent a Huawei Watch GT 3 okosóra

2021.10.25| Playful Droid
Címkék:

Huawei Watch GT 3


A Huawei Watch GT 3 okosóra AMOLED kijelzővel, még jobb pulzusméréssel és 14 napos üzemidővel mutatkozott be.

A Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro sikerét követően a gyártó visszatért a vadonatúj okosórával az európai piacra, ahol 42 és 46 mm-es változatban is kapható lesz.

Csakúgy, mint a 2019-es Watch GT 2, az idei modell továbbra is AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 1.32, illetve 1.46 col képátlójú a 42, illetve 46 mm-es modellekhez. A kiváló minőségű rozsdamentes acél óraház köré épül, bőrbarát Viton, stílusos borjúbőr vagy elegáns milánói szíjjal.

Megjelent a Huawei Watch GT 3 okosóra

A Watch GT 3 5ATM-es vízállósági besorolással is rendelkezik, amely lehetővé teszi az óra viselését sekély vízi tevékenységek során, például medencében vagy óceánban való úszás során. A Huawei Watch 3 okosórákon ismert, jellegzetes forgó korona ismét visszatért az új Huawei Watch GT 3-hoz, lehetővé téve a felhasználók számára a nagyítást és kicsinyítést, illetve az alkalmazások, a célfunkció gyors elérését.

Megjelent a Huawei Watch GT 3 okosóra

A Huawei Watch GT 3 is több tucat sportkövető és egészségfigyelő funkcióval érkezik, ami azonban figyelemre méltó, hogy a Watch GT 3 továbbfejlesztett pulzusszám modullal érkezik, amelyet az ötödik generációs TruSeen optikai pulzusmérőnek neveztek el és rendkívül pontos mérést biztosít a nap folyamán.

Megjelent a Huawei Watch GT 3 okosóra

A Huawei Watch GT 3 lenyűgöző üzemidőt kínál: akár 14 nap a 46 mm-es modellnél és akár 7 nap a 42 mm-es modellnél. Csakúgy, mint a vállalat legújabb okosórái, a Watch GT 3 továbbra is vezeték nélkül töltődik a dedikált vezeték nélküli töltőporton keresztül.

A Huawei Watch GT 3 ára 329 euró a 42 mm-es modell esetén, illetve 349 euró a 46 mm-es változat esetében az európai piacon.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei