Megérkezett az olcsó Samsung Galaxy A32

2021.01.14| Android Police

Hivatalosan is bemutatkozott a Galaxy A32 sok kamerával, 5G-vel és óriási akkumulátorral, olcsó áron.

Néhány nappal ezelőtt láttuk a Galaxy A32-t kiszivárgott sajtóképeken, de a Samsung előrelépett és hivatalossá tette ezt a belépő szintű 5G telefont alig egy nappal azelőtt, hogy bejelentené a zászlóshajó Galaxy S21 szériát. Kellemes telefonnak tűnik, különösen azok számára, akik értékelik az 5G-s képességet, igen olcsón.

Megérkezett az olcsó Samsung Galaxy A32

A Samsung egy szép infografikát is készített a büdzsé telefonhoz. Néhány figyelemre méltó funkció a hátlapi négy kamerás rendszer összeállítása (48MP fő + 8MP ultraszéles + 5MP makró + 2MP mélység), a 6,5" képátlójú, 720p felbontású TFT kijelző és az 5000mAh akkumulátor 15W-os gyorstöltéssel.

Érdekes módon a telefon három RAM konfigurációban lesz kapható (4 GB, 6 GB és 8 GB), de mindegyik fixen 128 GB belső tárhellyel és microSD bővítéssel rendelkezik. Az ujjlenyomat-érzékelő oldalra kerül, összsen négy színben kerül piacra a Galaxy A32 5G: Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue és Awesome Violet.

Megérkezett az olcsó Samsung Galaxy A32

Bár egyelőre az árat hivatalosan nem közölte a gyártó, nagy eséllyel a korábbi legolcsóbb 5G-s modellnél is jobb áron lehet majd hozzájutni, ez pedig 400 dollár alatti árat sejtet.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei