Jönnek hírek a Galaxy A13-ról

2021.12.01| Sammobile

Senki sem várta, mégis jönnek hírek a Galaxy A13-ról, ami a legolcsóbb 5G telefon lesz a Samsung 2022 A sorozatában

A Samsung Galaxy A13 várhatóan a legolcsóbb 5G telefon lesz a Samsung 2022 A sorozatában, de a közelmúltbeli hírek szerint 4G változat is készül. A 91Mobiles munkatársainak sikerült képeket készíteniük az állítólagos nem 5G Galaxy A13 hátlapjáról.

 

Ezen képek alapján megismerhető a telefon néhány funkciója, beleértve a hátoldalon található négykamerás beállítást, valamint a LED vakut, a fejhallgató-csatlakozót és az USB-C portot. A négykamerás beállítás itt kicsit más, mint az A12-nél. Az érzékelők már nem négyzet alakú szigeten helyezkednek el. Úgy tűnik, hogy a kamera érzékelői közvetlenül kinyúlnak a testből, hasonlóan a Samsung Galaxy A13 5G változatához és a Samsung Galaxy A32 -höz.

 Jönnek hírek a Galaxy A13-ról

 

Sajnos jelenleg nem sok konkrét részlet áll rendelkezésre az LTE Galaxy A13 modellről. Ez azonban kétségtelenül alacsony kategóriás telefon lesz, és arra számíthatunk, hogy megosztja az 5G modell néhány funkcióját, például a 6,5 hüvelykes kijelzőt, az Android 11-et és az 50 MP-es fő kamerát. Tehát semmi különösebben izgalmas, csak a szokásos alsókategóriás Samsung jellemzők.

 

A pletykák szerint a Galaxy A13 gyártása már elindult, és tekintve, hogy a Samsung Galaxy A12 tavaly novemberben jelent meg, az A13 még az év vége előtt kerülhet a polcokra.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei