Megérkezett az igen olcsó Honor 3C

2014.11.21| Honor
Címkék:

Honor

,

Honor 3C

,

olcsó


Alig egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor máris egy új modellt dob a piacra. A csúcsteljesítményű Honor 6 készülékhez hasonlóan 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik Magyarországra, a nagy testvéréhez képest kevesebb, mint feleannyiért.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Alig egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor máris egy új modellt dob a piacra. A csúcsteljesítményű Honor 6 készülékhez hasonlóan 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik Magyarországra, a nagy testvéréhez képest kevesebb, mint feleannyiért. A készülék 5 colos, 720p felbontású IPS kijelzővel bír, mely közvetlen napfényben is átlag feletti olvashatóságot, széles látószöget és gazdag színeket garantál. A Honor ez esetben is odafigyelt arra, hogy a váz kecses és keskeny legyen, így az előlapnak csak 69 százalékát takarja.

A 9.2 mm vastag, 140 gramm tömegű készülék szíve egy négymagos, 1.3 gigahertzes MediaTek MT6582 processzor, melyet 2 gigabájt memória egészít ki. A 8 gigabájtos belső tárhely microSD kártyával bővíthető, az akkumulátor teljesítménye 2300 mAh, a saját fejlesztésű energiagazdálkodási technológiával ez a gyári adatok szerint akár 300 óra készenléti időt is biztosíthat. A Honor 3C két külön microSIM foglalattal rendelkezik, így egyszerre szolgálhat személyes és munkahelyi telefonként is.

A Honor 3C nyolc megapixeles kameráját és az F2.0 fényerővel rendelkező lencsét LED vaku, autofókusz, HDR funkció egészíti ki, míg az elülső, 5 megapixeles fényképező panoráma önarcképek készítésére is alkalmas. A szelfik szerelmeseinek jól jöhet a szépítő effekt, mely automatikusan feljavítja az arcszínt a képeken, és a kisebb bőrhibákat is eltünteti. Az egyszerű és zökkenőmentes használatot az Android 4.2 rendszer és a Huawei Emotion MUI 2.0 felhasználói felület biztosítja. A Honor 3C decemberben kerül a magyarországi boltokba, 44 990 Ft-os fogyasztói áron.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Okosóra és okoskarkötő olcsón

Okosóra és okoskarkötő olcsón

2019.03.28
| (x)
A Gearbestnél most két okos kiegészítő is akciós, a No.1 F18 okosóra és az M3C okos karkötő.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Samsung kijelzővel jöhet a OnePlus 6

Samsung kijelzővel jöhet a OnePlus 6

2017.10.11
| Phone Arena
Nincs kizárva, hogy a OnePlus 6 és az Oppo nagyágyúja a Samsung hat colos megjelenítőjét használja.
Erős közepesek lesznek az új Nokiák

Erős közepesek lesznek az új Nokiák

2017.07.13
| Phone Arena
Friss hírekkel szolgálhatunk a Nokia háza tájáról, kiderült, mi hajtja meg őket.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei