Már decemberben megérkezik az EMUI 11

2020.12.18| Huawei
Címkék:

Huawei

,

EMUI 11

,

frissítés


Gyorsabb és még jobb felhasználói felülettel, adatbiztonsággal és új funkciókkal érkezik decemberben az EMUI 11.

Még idén több mint 20 okostelefonra és tabletre elérhetővé teszi a vállalat az októberben bemutott legújabb felhasználói felületét, márciusig pedig további készülékre is letölthető lesz.

EMUI 10 elindítása óta a Huawei felgyorsította a frissítések bevezetésének ütemét. Decemberben a következő készülékek frissíthetnek az új verzióra: Huawei P40, Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro+, Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro 5G.

Márciusig pedig fokozatosan a következő készülékekre is elérhetővé válik az EMUI 11: Mate Xs, Nova 7, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS, Mate 20 X, Mate 20 X (5G), Huawei Nova 5T, MatePad Pro, MatePad Pro 5G, MediaPad M6.

Az új, Always-On-Display (AOD) lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes mértékben személyre szabják képernyőjüket. Piet Mondrian festő képei ihlette új AOD színvilágának fő elemei a vörös, a sárga és a kék, de a felhasználók szabadon választhatnak a szivárvány minden színéből. Egészen személyessé tehetjük a felületet: akár aznapi ruhánkhoz is alakíthatjuk kijelzőnk színeit. Ehhez elegendő lefényképezni a ruhát, az intelligens algoritmusok pedig elvégzik helyettünk a kalibrálást.

Már decemberben megérkezik az EMUI 11

Az EMUI 11 újdonsága a Long-take Animations alkalmazás, ami megszünteti a hirtelen átmeneteket a megnyíló elemek között, ezáltal kellemesebb, dinamikusabb a szoftver hatása egyúttal javítják a folytonosságot, növelik a vizuális élményt.

A jelenlegi felhasználók számára nem ismeretlenek az EMUI Smart Multi-Window, Edge Panel, Floating Window és Multi-tasking funkciók. Az EMUI 11 továbbfejlesztette a Smart Multi-Window élményt is. Az új operációs rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre több lebegő ablakot (Floating Window) nyissanak meg. Ezek az ablakok kicsinyíthetők az új Quick Ball-ra, amely kibővíthető úgy, hogy az összes bezárt ablak egyetlen érintéssel gyorsan megjelenjen. Továbbá, a felhasználói visszajelzésekre reagálva az EMUI 11 támogatja az állítható méretű ablakokat azok sarkának húzásával.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A MeeTime vagy a Multi-Screen Collaboration az EMUI jellegzetességeivé váltak. Ezek a megoldások lehetővé teszi az eszközök számára, hogy megosszák egymással szoftveres képességeiket, a folytonosság élményét biztosítva. Így a felhasználók egy mozdulattal válthatnak eszközeik között és folytathatják a munkát, vagy nézhetnek tovább videókat.

A fejlesztéseknek köszönhetően a Multi-Screen Collaboration kezdetben kettő, a későbbi frissítésekkel majd három aktív ablakot is támogat. Ez különösen hatékonyan használható például az online órákon való részvétel közben: az első ablakot a közvetítés megtekintésére, a másodikat jegyzetelésre, míg a harmadikat chatelésre használva.

Az EMUI 11 új, minden eddiginél fejlettebb adatvédelmi funkciókkal is rendelkezik, kiemelten a GDPR területén. A CC EAL5+-on elért legmagasabb szintű adatvédelmi értékelés TEE OS mikrokernellel kiegészítve gondoskodik arról, hogy adataink ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Képek átvitele során a felhasználók könnyedén megtisztíthatják a fájlt minden érzékeny személyes adattól, például a helytől, az időtől és a használt eszköz részleteitől, mielőtt elküldenék azt. A titkosított jegyzeteket, valamint személyes megjegyzéseket is biztonságban tarthatják azáltal, hogy azokat PIN-kóddal vagy biometrikus zárral rögzítik.

Már bétatesztelhető a Harmony OS 2.0

Wang Chenglu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának szoftvertechnológiáért felelős igazgatója a Huawei Fejlesztői Napján bejelentette, már elérhető a HarmonyOS 2.0 fejlesztői béta verziója okostelefonokhoz. Ez mérföldkőnek számít a mindent átfogó HarmonyOS ökoszisztéma felépítésében. A 2.0 béta iránt érdeklődő alkalmazások fejlesztői a HUAWEI Developer hivatalos weboldalán jelentkezhetnek a programra.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei