Már a Kickstarteren a Pebble 2 és Pebble Time 2

2016.05.25| Phone Arena

A Pebble két új okosórája pulzusmérõvel is felvértezett!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Amióta megjelent az elsõ Pebble okosóra, a gyártó azóta csak apróbb ráncfelvarrásokat végzett, azonban a két új készülék esetében teljesen az alapokhoz tértek vissza a fejlesztéseknél tudás és kinézet szempontjából egyaránt. A Pebble 2 továbbra is egy upgrade, ám gyorsabb processzort és pulzusmérõt is kapott, így az óra által vett adatokat rögtön képes is mutatni a kijelzõn. A készülék továbbá mikrofonnal, vízálló burkolattal és hétnapos üzemidõt biztosító akkumulátorral is felvértezett.

Azonban az igazi áttörést a Pebble Time 2 hozta el, amely nemcsak ötven százalékkal nagyobb, színes kijelzõt hozott az eredeti Pebble Time-hoz képest, de teszi mindezt úgy, hogy az óra méretei egyébként érintetlenek! Jó hír, hogy a látványos újítás nem ment az akkumulátor üzemidõ kárára, továbbra is tíz napig ketyeghet el egyetlen feltöltéssel az óra. A Pebble Time 2-be is került optikai pulzusmérõ, valamint a gyártó legfrissebb szoftvere.

A Pebble 2 és a Pebble Time 2 egyaránt elõrendelhetõ early-bird áron a Kickstarteren, ötféle színbõl lehet válogatni. Az árak 100 és 170 dollár körül alakulnak így. A Pebble 2-t már szeptembertõl szállítja a gyártó, míg a Pebble Time 2-re novemberig kell várni.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei