Már a Kickstarteren a Pebble 2 és Pebble Time 2

2016.05.25| Phone Arena

A Pebble két új okosórája pulzusmérõvel is felvértezett!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Amióta megjelent az elsõ Pebble okosóra, a gyártó azóta csak apróbb ráncfelvarrásokat végzett, azonban a két új készülék esetében teljesen az alapokhoz tértek vissza a fejlesztéseknél tudás és kinézet szempontjából egyaránt. A Pebble 2 továbbra is egy upgrade, ám gyorsabb processzort és pulzusmérõt is kapott, így az óra által vett adatokat rögtön képes is mutatni a kijelzõn. A készülék továbbá mikrofonnal, vízálló burkolattal és hétnapos üzemidõt biztosító akkumulátorral is felvértezett.

Azonban az igazi áttörést a Pebble Time 2 hozta el, amely nemcsak ötven százalékkal nagyobb, színes kijelzõt hozott az eredeti Pebble Time-hoz képest, de teszi mindezt úgy, hogy az óra méretei egyébként érintetlenek! Jó hír, hogy a látványos újítás nem ment az akkumulátor üzemidõ kárára, továbbra is tíz napig ketyeghet el egyetlen feltöltéssel az óra. A Pebble Time 2-be is került optikai pulzusmérõ, valamint a gyártó legfrissebb szoftvere.

A Pebble 2 és a Pebble Time 2 egyaránt elõrendelhetõ early-bird áron a Kickstarteren, ötféle színbõl lehet válogatni. Az árak 100 és 170 dollár körül alakulnak így. A Pebble 2-t már szeptembertõl szállítja a gyártó, míg a Pebble Time 2-re novemberig kell várni.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei