Kijelző gond a Galaxy S20 FE-nél

2020.11.20| SamMobile

A Galaxy S20 FE megjelenítési problémája szinte ugyanolyan rossz, mint a Galaxy Note 7 FE-nél volt utoljára.

Nagyon rég volt, amikor a Samsung utoljára olcsó zászlóshajót dobott a piacra, ezért is okozott pozitív meglepetést a Samsung Galaxy S20 FE megjelenése. Első pillantásra is maga a siker a telefon, hiszen megfizethető árú – a család többi tagjához képest legalábbis –, ott az IP besorolás, a kiváló teljesítmény és kamera, a 120Hz-es megjelenítő. Nem tökéletes, hiszen hiányzik például a jack dugó, de összességében egy kifejezetten ajánlott és szerethető mobilról van szó.  

Kijelző gond a Galaxy S20 FE-nél

A kemény valóság azonban az, hogy az S20 FE-vel a vállalat megmutatta, hogy eléggé tapasztalatlan egy versenyképes árú mobil összerakásával kapcsolatban.

Mi szerencsések voltunk, a nálunk járt Galaxy S20 FE-vel a lent látható problémát egyáltalán nem tapasztaltuk – a teszt nemsokára kikerül róla! –, azonban vannak kevésbé szerencsés vásárlók. A kiadás után hetekkel már meg is jelentek az első posztok különböző fórumokon arról, hogy az érintőpanellel gond van, az érintést egyszerűen vagy nem érzékeli a megjelenítő vagy pedig egyszerűen nem reagál rá.

Az okostelefon között nem ritka a megjelenéskor kiderülő gyerekbetegség, de ezeket a gyártók általában villámgyorsan tudják orvosolni szoftverfrissítéssel. A Galaxy S20 FE esetében azonban nem sikerült eddig megoldani az érintőképernyő problémáját.

A legnagyobb gond, hogy attól függetlenül, hogy itt most hardveres vagy szoftveres gondról van szó, az alapvető probléma abban rejlik, hogy a Samsung tapasztalatlan az ilyen büdzsé zászlóshajó modellekben és az ilyen hibák miatt rossz hírnevet kaphat az FE sorozat.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei