Itthon is kapható lesz az olcsó S20 FE

2021.04.01| GsmArena

A Samsung piacra dobja a Galaxy S20 FE okostelefon pénztárcabarát verzióját.

A Samsung még 2020 októberében mutatta be a Galaxy S20 FE okoskészüléket 4G és 5G változatban. A 4G modellt az Exynos 990 lapkakakészlete, míg az 5G készüléket a Qualcomm Snapdragon 865 SoC hajtja.

A minap az NBTC tanúsított egy SM-G780G / DS modellkódú okostelefont, ami a Samsung Galaxy S20 FE és a tanúsításból kiderült, hogy csak 4G támogatottságú lesz. A Geekbench-en is megjelent a 4G-s alaplap ”kona” néven.

Itthon is kapható lesz az olcsó S20 FE

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ez a Snapdragon 865 lapkakészlet kódneve. A benchmark által összegyűjtött információk alapján az okostelefon 6 GB RAM-mal fog érkezni, ez el is várható egy S20 FE-től. Ettől függetlenül a telefon pénztárcabarát lesz, mivel a Samsung ki tudja hagyni azokat a drága alkatrészeket, amik az 5G-hez szükségesek.

Az ár csökkentése mellett az új 4G modell kibővített szoftveres támogatással is rendelkezni fog. Az új Galaxy S20 FE a korábbi duóval ellentétben már az Android 11-et fogja futtatni. A világ szinte összes pontján elérhető lesz az új olcsóbb Samsung Galaxy S20 FE, így hazánkban is megvásárolható lesz.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei