Fotókon és videón a Galaxy S20 FE

2020.09.21| Android Authority

A Samsung Galaxy S20 FE képei szivárognak, ezek egy minden extra nélküli telefont mutatnak.

A Galaxy S20 FE 5G valós képei most megjelentek az interneten, a fotókon lapos kijelző és meglehetősen észrevehető méretű keret található. A forrás azt is megjegyzi, hogy a hátlap műanyagból készült. Szinte mindent tudni lehet a Samsung Galaxy S20 FE-ről a különféle részletes szivárgásoknak köszönhetően, amelyek mindent lefednek a teljesítménytől a rendereken át a kamera képességeiig.

A szivárgás még nem áll meg, a YouTuber Jimmy Is Promo megosztotta a Samsung Galaxy S20 FE 5G első képeit, amelyek megegyeznek a korábbi hírhozó Evan Blass által a hét elején megosztott termékképekkel.

A 120Hz-es kijelzőben a középre vágott lyukban található a szelfi kamera, a keret vastag, a hátlapon pedig függőlegesen kerültek az optikák elhelyezésre. A kijelző is inkább lapos, mint ívelt, a YouTuber hozzátette, hogy a hátlap műanyagból készül, nem pedig üvegből.

Fotókon és videón a Galaxy S20 FE

A tipster számos más, korábban kiszivárgott Galaxy S20 FE-részletet is megerősített, megjegyezve, hogy Snapdragon 865 processzorral, háromszoros optikai zoommal, IP68 besorolással, sztereó hanggal és a kijelzőn belüli ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik. A 3,5 mm-es portot remélők azonban csalódni fognak.

A korábbi pletykák a hármas hátsó kamera összeállításra (12MP fő, 12MP ultra-széles, 8MP teleobjektív), a 4500 mAh akkumulátorra, a 25W-os töltési sebességre, a vezeték nélküli töltés támogatására és a 128 GB-os bővíthető tárhelyre is utalnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei