Megerősítve, a Galaxy S20 FE létezik

2020.08.29| Android Central

A Samsung Bulgaria erősítette meg a Galaxy S20 FE és az 5G-s változat létezését, a hivatalos YouTube csatornára került fel.

Először még júniusban olvashattunk a Galaxy S20 FE modellekről, majd augusztusban kaptunk rendert róla. A friss hírek szerint a modell októberben érkezik. Érdekes részlet, hogy míg az 5G-s változat Snapdragon 865 lapkakészletet hoz, addig a 4G-s modellbe a Samsung saját fejlesztésű Exynos 990 chipsete kerül.

A híresztelések szerint a Galaxy S20 FE kisebb lesz a Galaxy S20+-nál, a kijelzője full HD+ felbontással és 120Hz-es frissítési frekvenciával érkezik. A hátlapra kamera trió kerül, ahol a fő és az ultraszéles szenzor 12 megapixel felbontású, a teleobjektív csak 8 megapixeles, cserébe 3x optikai zoomot kínál.

Megerősítve, a Galaxy S20 FE létezik

További részlet a 4500 mAh-s, 25W-os gyorstöltést is támogató akkumulátor, valamint az IP68-as burkolat. Az Egyesült Államokban az 5G-s modell – mily meglepő – októberben, 750 dolláros áron várható. Nagy eséllyel Európába újra csak az Exynosos változat kerül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei