Kiderült a Xiaomi 12 kamera kialakítása

2021.11.24| GsmArena

Kiszivárgott a hamarosan megjelenő Xiaomi 12 sorozat kamera kialakítása, és az 50 MP-es főkamerája.

Még év vége előtt meg kell érkeznie a Xiaomi 12 sorozatnak, amelyről a Digital Chat Station-nek köszönhetően új információkat tudhattunk meg a kamera beállításáról. Két korábbi Weibo bejegyzésben is megemlítették már, hogy a Xiaomi 12-es széria új kamera kialakítással és egy 50 MP-es főkamerával fog rendelkezni.

Kiderült a Xiaomi 12 kamera kialakítása

A pletykák szerint a Xiaomi Full HD+ képernyőt fog kapni, ami visszalépés a Xiaomi 11-es sorozathoz képest, mivel azoknak a paneljei 1440 pixel felbontásúak, de bízunk benne, hogy csak az alap Xiaomi 12 modell fog gyengébb kijelzővel érkezni. A dizájn is változatlan maradt, vagyis enyhén lekerekített élekkel és a bal felső sarokban található notch kialakítással fog debütálni.

A kiszivárogtató szerint a Xiaomi továbbra is ragaszkodik a gyorstöltéshez, azonban most a 100 W-ot teszi lehetővé, amivel már a 11T is rendelkezik. Állítólag a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó is fejlesztésre került, mivel megnövelték a működési területét.

A Qualcomm eseményre már csak egy hetet kell várni, és amint lelepleződik az új lapkakészlet úgy a Xiaomi új szériájáról is további információk fognak kiderülni.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei