Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat

2022.04.01

A Xiaomi Magyarországon is bemutatta vadonatúj készülékcsaládját, a Xiaomi 12-t, a 12 Pro-t, a 12-t és a 12X-t

A Xiaomi Magyarországon is bemutatta vadonatúj készülékcsaládját, a Xiaomi 12-t, amely három készüléket jelent: a Xiaomi 12 Pro-t, a Xiaomi 12-t és a Xiaomi 12X-et.  

 Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat

Kamera

A Xiaomi 12 széria a kamerára összpontosított, a céljuk az volt, hogy stúdió minőségű felvételeket lehessen készíteni függetlenül a fényviszonyoktól vagy a mozgó tárgyaktól. Mindhárom telefon büszkélkedhet a sokoldalú felvételkészítéshez tökéletes, hármas kamerarendszerrel, amelynek sztárja a hatalmas, 50 megapixeles nagylátószögű főkamera, a Xiaomi 12 Pro és a Xiaomi 12 esetében 8K felbontással.

 

A Xiaomi 12 Pro 3 db egyenként 50MP-es kamerákból álló kameraszigete a Sony IMX707 ultranagy főérzékelőjével kerül forgalomba. Ez a szenzor nagy mennyiségű fényt képes befogni, gyorsabb fókuszálási sebességgel és nagyobb színhelyességgel segíti a fejlett képalkotási folyamatokat. A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12X 13MP-es ultraszéles látószögű, valamint 5MP-es telemakró kamerával rendelkezik.  

 

A hardveren túl a Xiaomi 12 Pro és a Xiaomi 12 a Xiaomi AI-algoritmusait is továbbfejleszti. Ezek az innovációk minden eddiginél könnyebbé teszik a felhasználók számára, hogy akár gyenge fényviszonyok vagy mozgó témák esetén is úgy rögzítsék a pillanatot, ahogyan szeretnék. A Xiaomi ProFocus azonosítja és követi a tárgyakat, segít elkerülni a felvételek elmosódását mozgó vagy fátyolos témák esetén. A fejlesztések közé tartozik a szemre és arcra történő, automatikus élességállítás képessége is. Az Ultra Night Video funkcióval, amely a Xiaomi saját fejlesztésű algoritmusait is felhasználja, még extrém gyenge fényviszonyok mellett is hangulatos, atmoszférát teremtő, minden eddiginél tisztább felvételeket tudunk rögzíteni.

  Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat

Processzor

A Xiaomi 12 sorozat fejlett Qualcomm® SnapdragonTM mobilplatformokkal rendelkezik, a Xiaomi 12 Pro és a Xiaomi 12 pedig Snapdragon® 8 Gen 1 processzorral büszkélkedhet – ez a Qualcomm legfejlettebb terméke. A 4 nm-es eljárással készült processzor 30%-kal növeli a GPU grafikus megjelenítési képességeit és 25%-kal az energiahatékonyságot az előző generációhoz képest. Eközben a Xiaomi 12X-et az 5G képes processzor, a Snapdragon® 870 hajtja. Mindhárom készülék UFS 3.1 betöltési és adatátviteli sebességgel, valamint LPDDR5 RAM memóriával rendelkezik, amely akár 6400 Mbps sebességet is biztosít.

 

Az optimális élmény érdekében a Xiaomi 12-es sorozat nagy teljesítményű hűtőrendszerrel rendelkezik, amelyet egy hatalmas párakamra és több réteg grafit is erősít.  

Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat  

 

Kijelző

Mindhárom készülék a DisplayMate által A+ minősítésű, TrueColor támogatással bíró, AMOLED Dot kijelzőt kapta. A kijelző karcálló Corning® Gorilla® Glass Victus® üveggel rendelkezik, és támogatja a Dolby Vision® képalkotási technológiáját. A Xiaomi 12-es sorozat támogatja a HDR 10+ technológiát is. A Xiaomi 12 Pro pedig rendelkezik SGS Eye Care Display tanúsítvánnyal, ami biztosítja, hogy a felhasználó szemének egészsége a nagyobb igénybevételek alatt is biztosítva legyen.

 

A Xiaomi 12 Pro rendkívül energiatakarékos, 6,73 hüvelykes WQHD+ kijelzője az AdaptiveSync Pro-t kihasználva intelligensen állítja be a dinamikus LTPO megjelenítést 1Hz és 120Hz között az aktuális tartalom alapján. 

 

A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12X a Xiaomi eddigi legszínesebb okostelefon-kijelzőjét kínálja, több, mint 68 milliárd színnel a 6,28 hüvelykes Full-HD+ kijelzőn. Mindkettő rendelkezik a 120Hz-es AdaptiveSync funkcióval, így nagy felbontású, élénk és villódzásmentes kijelzőt biztosít.  

 
A Xiaomi 12 széria Harman Kardon hangrendszerrel rendelkezik, és Dolby Atmos® által támogatott hangélményt nyújt. A Xiaomi 12 Pro négy hangszórót kapot, amelyből kettő a magas és kettő mély hangokért felelős. 

 
A Xiaomi 12 sorozat az idén világszerte megjelent MIUI 13-al érkezik.

 

Töltés

A Xiaomi 12 Pro hihetetlenül gyors, 120 W-os Xiaomi HyperCharge funkcióval rendelkezik. A 4600mAh kapacitású akkumulátor Boost módban mindössze 18 perc alatt feltöltődik.

A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12X kompakt kialakítású, 4500mAh kapacitású akkumulátort kapott. Mindkét készülék támogatja a 67W-os vezetékes turbó töltést. A Xiaomi 12 Pro és a Xiaomi 12 támogatja az 50W-os vezeték nélküli töltést és a 10W-os fordított töltést is. 

Méret, szín

A Xiaomi 12 Pro 6,73 hüvelykes kijelzője egy elegáns középső keretbe van foglalva, kifinomult 3D ívekkel. Eközben a Xiaomi 12 és a Xiaomi 12X 6,28 hüvelykes, mindössze 69,9 mm széles kijelzőjével rendelkezik. Mindhárom készülék szürke, lila és kék színben kapható.

 

 

Prémium kijelző szolgáltatás

Minden Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro és Xiaomi 12X készülék a vásárlástól számított 6 hónapon (180 napon) belül ingyenes képernyőcsere szolgáltatásra jogosult. Az ajánlat a következő kelet-közép-európai és észak-európai országokban érvényes: Norvégia, Finnország, Dánia, Svéd Királyság, Litvánia, Lettország, Észtország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Szlovákia, Szerbia, Románia, Lengyelország, Magyarország, Görögország, Csehország.

 

Emellett a Xiaomi 12 Pro felhasználók nemzetközi garancia szolgáltatást is igénybe vehetnek. Az ajánlat a következő kelet-közép-európai és észak-európai országokban érvényes: Lengyelország, Svédország, Norvégia, Finnország, Dánia, Ausztria, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Litvánia, Lettország, Észtország, Bulgária, Görögország, Románia, Szlovénia.

  

Árak

  • A Xiaomi 12 Pro 12GB+256GB változatban 449.990 forintos ajánlott fogyasztói ártól lesz elérhető.
  • A Xiaomi 12 két változatban - 8GB+128GB, 8GB+256GB -990 forintos ajánlott fogyasztói ártól lesz elérhető.
  • A Xiaomi 12X 8GB+128GB változatban 269.990 forintos ajánlott fogyasztói ártól lesz elérhető.

 

A Xiaomi 12 termékcsalád április elejétől lesz elérhető a hazai kiskereskedelmi csatornákban.

 

A Xiaomi 12 Pro és a Xiaomi 12 március 31-től április 10-ig előrendelhető lesz a kiemelt kiskereskedelmi partnereknél. Az előrendelési akció során azon vásárlók, akik a fenti időszakban rendelik meg a Xiaomi 12 Pro vagy a Xiaomi 12 valamelyikét, egy Xiaomi S1 Watch-ot és egy különleges, extrákkal felszerelt díszdobozt kapnak ajándékba. Akik az április 11. és 24. közötti időszakra halasztják a vásárlást, a Xiaomi S1 Watch-ot megkapják, de már a díszdoboz nélkül. Mindkét akció a készlet erejéig tart.

 

Azok a vásárlók, akik március 31. és április 10. között vásárolnak Xiaomi 12X készüléket, egy Xiaomi Buds 3 fülhallgatót kapnak ajándékba.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei