Kézben a Huawei P40 prototípusa

2020.03.03| Android Police

Egy korai P40 prototípus került a Digital Trends kezei közé és nem voltak restek körbefotózni.

Március végén mutatja be a kínai gyártó a Huawei P40 szériát, amely a jelenlegi események szerint sem kap Google alkalmazás és szolgáltatás hozzáférést a Trump-Huawei kereskedelmi vita okán. A bemutatóig is lássuk az elkészült képeket és egy grátisz videót egy másik forrásból!

A fotókon látható Huawei P40 tényleg prototípus, ez egyértelmű abból is, hogy hiányzik róla a Huawei és a Leica márkanév is, valamint nem így fog kinézni a hátlapon a kamera összeállítás, jóval kisebb a betét és a szenzor kivágások is, mint amit elvárunk a 2020-as egyik kamera nagyágyútól.

Így tehát ez vagy egy nagyon korai prototípus, aminél még nem fordítottak nagy hangsúlyt a kamera kinézetére sem, vagy pedig a Huawei P40 Lite változatát láthatjuk valójában. A jelenleg rendelkezésre álló információkból nem lehet megjósolni.

Andy Boxall, a Digital Trends munkatársai megjegyzi, hogy összességében sokkal kifinomultabbnak tűnik már most a formatervezés, mint a korábbi Huawei zászlóshajók sík üveggel. A kijelző továbbra is oldalra hajlik, ám nem annyira észrevehető a görbület a tesztelt példányon.

Kézben a Huawei P40 prototípusa

A prototípus USB C portot kapott, a 3.5 mm-es jackről ne ábrándozzunk. Érdekes, hogy a modell vastagabb a Huawei P30 Pro okostelefonnál, ez utalhat a nagyobb kapacitású akkumulátor jelenlétére. A Huawei március 26-án rántja le a leplet a P40 családról.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei