Jerry majdnem kinyírt egy Galaxy S9-et

2018.03.12| Android Police

Sokunk kedvenc video bloggere, JerryRigEverything megnézte, mit bír egy Samsung Galaxy S9.

Zack onnan lett híres, hogy minden készülék esetében megnézi a felhasználók helyett, hogy mennyire strapabíró az adott telefon, tablet vagy egyéb kütyü, most a Galaxy S9 került a kezei közé. Az S9 kijelzőjével kezdi a karcállóság tesztjével, az eredmény azonos minden más okostelefonnal, egyedül a zafír megjelenítők karcolhatók nagyobb erősséggel, tehát a telefon ellenáll borotvapengének, érmének és kulcsoknak is.

Jerry majdnem kinyírt egy Galaxy S9-et

A telefon fém kerete nyilvánvalóan sérülékenyebb, a hátlapon található Gorilla Glass 5 viszont ugyanazt tudja, mint az előlap. Az üveg nyilvánvalóan törékenyebb más burkolatnál, hajlamosabb repedni, viszont a karcoknak lényegesen jobban ellenáll. Sajnos a hátlapi ujjlenyomat-szkenner nem üveggel védett, így elég könnyű összekaristolni, a mély karcok ellenére viszont továbbra is hibátlanul működik.

Jerry majdnem kinyírt egy Galaxy S9-et

A Galaxy S9 az égési teszteken jobban teljesített más készülékeknél, a kijelzőn a pixelek helyreállnak annak ellenére, hogy 12 másodpercig égették őket, viszont a képernyőn lévő oleofób (zsírtaszító) bevonat némi károsodást szenved.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung csúcsmobil stressz tesztjének utolsó állomása a hajlítás, amelyet hihetetlenül jól visel. A szerkezet nagyon szilárd az alumínium keret és a vastag üvegek miatt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei