Január végétől itthon is elérhető a Nokia 5.4

2020.12.16| Nokia

Itt az új Nokia 5.4 - a gyönyörű és okos telefon, amely nagyon sokáig bírja egy feltöltéssel.

Kiváló gyorsaság és teljesítmény, a Nokia 5.4 tökéletes partner lehet többek között a kezdő fotósoknak. A négykamerás rendszer teljesen megszünteti a zárkésést (shutter lag), és már 48 megapixellel büszkélkedhet - ez 162-szer jobb, mint az első, kamerás Nokia telefon (Nokia 7650). 

A  6,39” col képátlójú, HD+ felbontású punch-hole kijelző több felületet biztosít a szórakozáshoz, miközben a zsebedben és a tenyeredben is kényelmesen elfér. Minden Nokia készülék szigorú teszteken megy keresztül, hogy olyan telefon készülhessen, amely tartós és elég szívós ahhoz, hogy ellenálljon akár egy 10 éves gyermek súlyának. A Nokia 5.4 vibráló színekben (Polar Night és Dusk) kapható.

Január végétől itthon is elérhető a Nokia 5.4

A Nokia 5.4 optimalizálja a rendelkezésre álló energiát, hogy nagyobb sebességet, hosszabb üzemidőt, jobb képalkotást és teljesítményt nyújtson, amikor szükséges. Mindez a Qualcomm Snapdragon 662 lapkakészletnek, amely AI technológiával optimalizálva intelligens döntéseket hoz a háttérben, hogy segítsen téged a mindennapokban.

A 48MP-es kamera és a 16MP elülső kamera kombinációjával minőségi, részletgazdag fotók és videók készülhetnek. A főkamera ultraszéles lencséje többet mutat a világból, ezáltal tökéletes táj- és csoportképekhez, míg a mélység- és makro kamerák még jobbá teszik a portrékat és a közeli felvételeket. A zárkésés nagyon gyakran teszi tönkre az „egy életben egyszer” típusú felvételeket - a Nokia 5.4 esetében ez nullára csökken, vagyis soha többé nem maradsz le egy pillanatról sem.

A „mozi” mód kialakításánál szakértőket modelleztünk munka közben. Ez a funkció 24 kép/másodperccel rögzít (ez a filmipar szabványa), és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tartalmat 21:9 mozis formátumban készítsék. Miután elkészült, a professzionális színkezelési lehetőségek Hollywood-szerű hangulatot kölcsönözhetnek emlékeinek. A jobb minőségű, mozgással teli videók elkészítéséhez egyszerűen, akár 60 kép/mp is rendelkezésre áll.

Akár a gyermeke újonnan elsajátított gördeszkás trükkjét, akár a kutyája egyedülálló képességeit vagy a napi futás élményeit rögzíti, a magas képkockasebesség minden mozdulatot megörökít. A képstabilizátor, az OZO térhatással és a videók szélzajának elnyomásával kombinálva a Nokia 5.4 megfelel a ma életmódjának.

Január végétől itthon is elérhető a Nokia 5.4

Bő kétnapos akkumulátor-üzemidővel a Nokia 5.4 akkor is rendelkezésre áll, amikor leginkább szükség van rá. A mesterséges intelligencia által vezérelt adaptív akkumulátor technológia jobb applikáció használatot biztosít és oda csoportosítja az energiát, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A Nokia 5.4 készen áll az Android 11-re és újabb verziókra. Három éves havi biztonsági frissítésekkel és két éven át szoftverfrissítéssel biztonságban tudhatod és naprakész maradhatsz. A teljes nyugalmad érdekében a praktikus Family Link alkalmazás segít a családtagok készülék használatával kapcsolatos aggályaid megszüntetésében, beleértve a legkisebbeket is.

A Nokia 5.4 Magyarországon 2021. februárjától lesz kapható Polar Night színben, 4/64 GB-os kiszerelésben Dual SIM támogatással, 74 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Kiszivárogtak az Apple iPhone 12 árai

Kiszivárogtak az Apple iPhone 12 árai

2020.05.05
| GSM Arena
Kiderült, milyen árakon várhatjuk az iPhone 12 modelleket.
Huawei Mate X: hajlítható okostelefon brutális áron

Huawei Mate X: hajlítható okostelefon brutális áron

2019.02.25
| Phone Arena
A Huawei bemutatta az MWC 2019 kiállításon a saját fejlesztésű, hajtogatható telefonját, az ára brutális.
Kiderültek az iPhone 12 árai!

Kiderültek az iPhone 12 árai!

2020.10.02
| GSM Arena
200 ezer forinttól lesz kapható a legolcsóbb, az Apple iPhone 12 mini 64 gigabájtos verzióban, az árak ennek a duplájáig érnek.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei