Itt az iMessage Androidra!

2023.03.17| Phone Arena
Címkék:

Sunbird

,

iMessage

,


Az új üzenetküldő alkalmazás megállítja androidosok leszólását iMessage-ben.

Ha androidos telefonja van, akinek elege van abból, hogy egy csoportos csevegésben iPhone-felhasználók sértegetik, mert a emiatt a szövegbuborékok zöldre váltanak, és a szolgáltatást iMessage-ről SMS-re minősítik vissza, akkor érdemes figyelni. 

Amikor az RCS (Rich Communication Service - gazdag kommunikációs szolgáltatás) segítségével csevegő Android-felhasználók megengedik egy iPhone-osnak, hogy csatlakozzon a csoporthoz, ugyanez történik, és a szolgáltatás RCS-ről SMS-re minősül vissza. Visszatérnek a karakterkorlátok, romlik a kép- és videóminőség, az olvasási nyugták és a gépelési jelzések letiltásra kerülnek.

Az egyetlen különbség az iMessage és az RCS között az, hogy az Android-felhasználók nem csapnak nagy port, ha egy iPhone-os megszakítja az RCS csevegést. De hamarosan úgyis mindegy lesz, amikor a Sunbird Message alkalmazás elindul. 

Itt az iMessage Androidra!

A jelenleg alfa tesztelés alatt álló Sunbird egy univerzális üzenetküldő alkalmazás, amely lehetővé teszi az Android felhasználók számára, hogy csoportos csevegés közben iOS felhasználóknak adják ki magukat. Nem lesznek zöld buborékok sehol és az összes iMessage funkció elérhető lesz az Android felhasználók számára az alkalmazás telepítésével.

Jelenleg erre a linkre kattintva, vagy a böngészőt a www.sunbirdapp.com oldalra irányítva lehet csatlakozni a várólistához. A lista elég hosszú, minden várakozó számot kap és egyesével érkezik a meghívó a zárt bétához. 

A jó hír, hogy a Sunbird Messaging ingyenes lesz. A Sunbird azt írja: "Jelenleg csak a céljaink alapján nincs okunk arra, hogy fizetős szolgáltatásokat kapcsoljunk be. Jelenleg egyetlen célunk van, hogy az iMessage-t Androidon felhasználók millióinak adjuk át. Előbb kapcsoljuk össze a világot".

A Sunbird Wi-Fi és mobilhálózatokon keresztül is működik, bár ha a Wi-Fi nem elérhető, akkor adatforgalomra lehet számítani természetesen. A platform beállítása kevesebb mint egy percet vesz igénybe, és kevesebb mint 5 percre lesz szükség ahhoz, hogy az iMessage-t hozzáadhassa androidos telefonjához. Mivel ez egy globális platform lesz, az alkalmazás elérhető lesz a Samsung Galaxy App Store-ban és a Huawei AppGalleryben is.

Fontos tudni, hogy a Google Play áruházban egy hamis Sunbird alkalmazást fedeztek fel. Ez adware-t tartalmaz és rosszindulatú kódot tartalmazhat. Ne töltse le! A valódi Sunbird Messaging alkalmazással egyelőre csak annyit lehet tenni, hogy akit érdekel, csatlakozik a várólistához, vagy a Sunbird Messaging Discordhoz csatlakozva telepíthető az Alpha alkalmazás.

Az egységes postaláda hozzáférést biztosít az alkalmazás felhasználói számára a WhatsApp, FB Messenger (Meta), SMS fiókjaikhoz. Végül támogatással egészül ki, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák a Telegram, Discord, RCS, Slack és egyéb fiókjaikat.

Emlékezhetünk, hogy tavaly augusztusban a Google egy marketingkampánnyal próbált nyomást gyakorolni az Apple-re, hogy támogassa az RCS-t. Ebből az Apple részéről semmi sem lett.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokKihalhat az Android a Z generáció miatt?

Kihalhat az Android a Z generáció miatt?

2023.02.22
| Android Authority
Egy friss jelentés azt állítja, hogy a Z generációs Android alkalmazása riasztó ütemben csökken.
Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11
| Sammy Fans
Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.
Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

2023.02.07
| (x)
Októberben mutatkozott be hivatalosan a neves gyártó legerősebb készüléke 200 megapixeles kamerával és 120W-os Hyper Charge gyorstöltéssel.
Most éri meg igazán OnePlust venni!

Most éri meg igazán OnePlust venni!

2023.02.10
| Telefonguru
Ahogy bemutatták a nemzetközi piacon is a OnePlus 11-et, úgy esett az ára az előző modelleknek. És ez jó.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei