Itt az iMessage Androidra!

2023.03.17| Phone Arena
Címkék:

Sunbird

,

iMessage

,


Az új üzenetküldő alkalmazás megállítja androidosok leszólását iMessage-ben.

Ha androidos telefonja van, akinek elege van abból, hogy egy csoportos csevegésben iPhone-felhasználók sértegetik, mert a emiatt a szövegbuborékok zöldre váltanak, és a szolgáltatást iMessage-ről SMS-re minősítik vissza, akkor érdemes figyelni. 

Amikor az RCS (Rich Communication Service - gazdag kommunikációs szolgáltatás) segítségével csevegő Android-felhasználók megengedik egy iPhone-osnak, hogy csatlakozzon a csoporthoz, ugyanez történik, és a szolgáltatás RCS-ről SMS-re minősül vissza. Visszatérnek a karakterkorlátok, romlik a kép- és videóminőség, az olvasási nyugták és a gépelési jelzések letiltásra kerülnek.

Az egyetlen különbség az iMessage és az RCS között az, hogy az Android-felhasználók nem csapnak nagy port, ha egy iPhone-os megszakítja az RCS csevegést. De hamarosan úgyis mindegy lesz, amikor a Sunbird Message alkalmazás elindul. 

Itt az iMessage Androidra!

A jelenleg alfa tesztelés alatt álló Sunbird egy univerzális üzenetküldő alkalmazás, amely lehetővé teszi az Android felhasználók számára, hogy csoportos csevegés közben iOS felhasználóknak adják ki magukat. Nem lesznek zöld buborékok sehol és az összes iMessage funkció elérhető lesz az Android felhasználók számára az alkalmazás telepítésével.

Jelenleg erre a linkre kattintva, vagy a böngészőt a www.sunbirdapp.com oldalra irányítva lehet csatlakozni a várólistához. A lista elég hosszú, minden várakozó számot kap és egyesével érkezik a meghívó a zárt bétához. 

A jó hír, hogy a Sunbird Messaging ingyenes lesz. A Sunbird azt írja: "Jelenleg csak a céljaink alapján nincs okunk arra, hogy fizetős szolgáltatásokat kapcsoljunk be. Jelenleg egyetlen célunk van, hogy az iMessage-t Androidon felhasználók millióinak adjuk át. Előbb kapcsoljuk össze a világot".

A Sunbird Wi-Fi és mobilhálózatokon keresztül is működik, bár ha a Wi-Fi nem elérhető, akkor adatforgalomra lehet számítani természetesen. A platform beállítása kevesebb mint egy percet vesz igénybe, és kevesebb mint 5 percre lesz szükség ahhoz, hogy az iMessage-t hozzáadhassa androidos telefonjához. Mivel ez egy globális platform lesz, az alkalmazás elérhető lesz a Samsung Galaxy App Store-ban és a Huawei AppGalleryben is.

Fontos tudni, hogy a Google Play áruházban egy hamis Sunbird alkalmazást fedeztek fel. Ez adware-t tartalmaz és rosszindulatú kódot tartalmazhat. Ne töltse le! A valódi Sunbird Messaging alkalmazással egyelőre csak annyit lehet tenni, hogy akit érdekel, csatlakozik a várólistához, vagy a Sunbird Messaging Discordhoz csatlakozva telepíthető az Alpha alkalmazás.

Az egységes postaláda hozzáférést biztosít az alkalmazás felhasználói számára a WhatsApp, FB Messenger (Meta), SMS fiókjaikhoz. Végül támogatással egészül ki, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák a Telegram, Discord, RCS, Slack és egyéb fiókjaikat.

Emlékezhetünk, hogy tavaly augusztusban a Google egy marketingkampánnyal próbált nyomást gyakorolni az Apple-re, hogy támogassa az RCS-t. Ebből az Apple részéről semmi sem lett.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei