IMessage hirek és információk

iMessage rontja az androidosok mentális egészségét?

iMessage rontja az androidosok mentális egészségét?

2022.01.12
| GSMArena
A Google arra kéri az Apple-t, hogy hagyja abba a zöld buborékos zaklatást az iMessage-en
iMessage Androidra? Jön a Beeper!

iMessage Androidra? Jön a Beeper!

2021.01.22
| Android Police
A Beeper a csevegőalkalmazások egyesítését és az iMessage-t ígéri az Androidra.
Ez komoly? iMessage Androidra?

Ez komoly? iMessage Androidra?

2016.06.10
| Phone Arena
Hatalmas meglepetést hozhat az Apple a hétfőn kezdődő WWDC 2016 rendezvény során, ugyanis ha a pletykák igazak, bemutatják az iMessage Androidos változatát.
iMessage leállás világszerte

iMessage leállás világszerte

2015.06.23
| 9to5 Mac
Úgy tűnik, tegnap este óta az Apple iMessage szolgáltatása világszerte problémás, nem küldi el az üzeneteket.
Az Apple reagált: jön a bugfix!

Az Apple reagált: jön a bugfix!

2015.05.29
| BGR
A CNBC megkereste az Apple-t a reprodukálható iMessage hibával, amelyre reagált is a cég.
iMessage üzenettel szivathatod meg a haverodat

iMessage üzenettel szivathatod meg a haverodat

2015.05.28
| BGR
A napokban derült fény az iOS 8.3 egyik hibájára, amely segítségével rebootba kényszeríthetõ az iPhone egy egyszerû iMessage üzenettel.
Fekete lyuk az iMessage-ben

Fekete lyuk az iMessage-ben

2014.05.16
| Phone Arena
Egyre többen tapasztalják, hogy a hosszabb üzenetek nem mennek át a nem iOS rendszerű készüléket használó címzetthez iMessage-en.
iMessage bug az iOS 7-ben

iMessage bug az iOS 7-ben

2013.10.01
| Phone Arena
Több Apple iPhone felhasználó panaszkodik a fórumokon az iMessage hibájára az iOS 7 frissítés óta.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei