Itt a tíz legjobb Androidea

2012.04.23| Telenor

Az Android Workshop Life-on hirdették ki a Top 10 alkalmazás ötletet.

Az Android Workshop Life-on hirdették ki a Top 10 alkalmazás ötletet. A múlt heti Android Workshopon kihirdették a Telenor Androideák ötletpályázatának legjobb tíz alkalmazását. A versenyre több mint 300 ötletet neveztek, a végsõ döntés pedig ezúttal is a szolgáltató Facebook követõinek kezében van: május 7-ig szavazhatnak arról, hogy melyik három ötletet valósítsa meg a mobilszolgáltató. A Telenor elõzõ, nyolcadik androidos rendezvényén hirdette meg Androideák Entertainment ötletpályázatát, melynek témája ezúttal a szórakozás volt. A tegnapi Android Workshop Life-on pedig kiderült, hogy kik jutottak a célegyenesbe a versenyen. A február 23-tól március 26-ig tartó idõszakban szórakozással kapcsolatos öt kategóriában küldhették el alkalmazás ötleteiket a pályázók.

„A pályázatra idén több mint 330 ötlet érkezett, amelybõl a szakmai zsûri válogatta ki azt a tizet, amelyet a leginkább kreatívnak, újszerûnek és megvalósíthatónak tartott. Izgalmas volt a feladat, hiszen a legváltozatosabb témákban érkeztek ötletek. Biztos vagyok benne, hogy bármelyiket is valósítjuk meg, új élményekkel ajándékozzuk meg az okostelefon felhasználókat.” – mondta el Badics Eszter, a Telenor közösségi média szakértõje. Az ötletbeküldési szakaszban beérkezett javaslatok között számos játékos, edukatív ötlet bukkant fel, melyek például a tanulást vagy a hazai látványosságok megismerését teszik könnyebbé. Emellett olyan, a mindennapi életben hasznos alkalmazásokat is javasoltak a pályázók, amelyek segíthetnek például a környezettudatosabb vagy az egészségesebb mindennapok kialakításában.

Az Androideák Entertainment ötletpályázat tíz legjobb javaslata

Itt a tíz legjobb Androidea

A több mint háromszáz ötlet közül tizenhárom tagú zsûri válogatta ki a legjobbnak ítélt tíz ötletet. A zsûriben bloggerek (Fodor Dávid, Androidrook.hu; Lippai Gergõ és Lipovics Attila, Androidportál; Szabó Gergõ, Webisztán), újságírók (Dojcsák Dániel, HWSW; Horváth Balázs, technet.hu), fejlesztõk (Pintér Zsolt, MTVA; Tömöri Imre és Tóth Levente, Stereobold), valamint a Telenor munkatársai, Takács Zoltán termék-és innovációs igazgató és csapata kaptak helyet. A legjobb alkalmazás ötleteket a Facebookon, a Telenor erre a célra létrehozott alkalmazásában ismerhetik meg az érdeklõdõk. A top 3 ötletet a Telenor elkészíti és közzéteszi a Google Play piacterén, a beküldõk pedig egy Samsung Galaxy Nexust nyerhetnek. Az ötletekre május 7-én 18 óráig lehet szavazni.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei