Pályázz te is a Telenor Androideákon!

2012.03.21| Telenor

A Telenor február 23-án indította az Androideák Entertainment ötletversenyt. A mobilszolgáltató Facebook oldalának követői öt, a szórakozáshoz kapcsolódó témakörben küldhetnek alkalmazás-ötleteket, egészen március 26-ig.

A Telenor február 23-án indította az Androideák Entertainment ötletversenyt. A mobilszolgáltató Facebook oldalának követői öt, a szórakozáshoz kapcsolódó témakörben küldhetnek alkalmazás-ötleteket, egészen március 26-ig. Ezt követően állítja össze a zsűri a tíz legjobb ötletet tartalmazó listát, ebből pedig a követők választhatják ki azt a három alkalmazást, melyet a Telenor elkészít és közzétesz a Google Play (Android Market) piacterén. A zsűriben bloggerek (Fodor Dávid, Androidrook.hu; Lippai Gergő Androidportál; Szabó Gergő, Webisztán), újságírók (Dojcsák Dániel, HWSW; Horváth Balázs, technet.hu), fejlesztők (Pintér Zsolt, MR2; Tömöri Imre, Stereobold), valamint a Telenor munkatársai: Takács Zoltán termék-és innovációs igazgató és csapata kaptak helyet.

A pályázaton eddig a Facebook követők a játékokat is felölelő Just for Fun kategóriában voltak a legaktívabbak, ide már közel 70 javaslat érkezett. Az alábbi öt öt kategóriában várják az ötleteket:

  • Eszem-iszom: bármilyen, ételekkel, italokkal, helyekkel, gasztronómiával kapcsolatos app
  • Premier előtt: a színház, mozi témakörébe tartozó alkalmazások
  • Mi újság?: megosztás, közösségi appok
  • Éjszakai műszak: hiánypótló, zenével, koncertekkel, bulikkal, programokkal kapcsolatos alkalmazások
  • Just for fun: minden, ami az előző kategóriákba nem sorolható, szórakozáshoz köthető ötlet, játék!

Pályázz te is a Telenor Androideákon!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A 2010 decemberében elindított első Androideák pályázat nyertes alkalmazásai összesen több mint 4700 szavazatot kaptak. Az S.O.S. Helpet, a Magyar Alkalmazásokat és a Kétkerék kerékpáros útvonaltervezőt ez idáig összesen több mint 50 000-en töltötték le a Google piacteréről.

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei