iPhone gyorstöltő USB C-vel

2018.07.04| GSM Arena
Címkék:

iPhone

,

gyorstöltés


Lebukott az új Apple töltő iPhone-okhoz, méghozzá Lightning port nélkül, gyorstöltéssel.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Senki sem szereti pár percenként ellenőrizni, mennyit töltött a telefonja, márpedig az iPhone tulajdonosok évek óta ezt teszik. A cég a konkurenciától eltérően eddig nem mutatott érdeklődést a gyorsabb töltés iránt, holott az igény rá hatalmas. A tavaly ősszel megjelent iPhone 8 széria már támogatja ugyan ezt a funkciót, de az Apple gyárilag nem biztosított hozzá minden feltételt, így csak felárral oldható meg a gyorstöltés.

iPhone gyorstöltő USB C-vel

A képeken látható kiegészítő egyelőre csak egy prototípus, viszont két dologban is jobb elődeinél, végre a szabványos USB C csatlakozó látható rajta, emellett pedig gyorstöltésre is alkalmas. A töltő 5V/3A-rel (15W) vagy 9V/2A-rel (18W) tud tölteni, ez méretes ugrás a gyártó által eddig használt 5W-os töltőkhöz képest, még az extrém drága Apple iPhone X sem kapott gyorsabb töltésre képes töltőfejet.

iPhone gyorstöltő USB C-vel

Az összehasonlításhoz: az iPad 12W-os töltője is lassabb ezeknél, tehát hatalmas ugrás várható a töltési idő csökkentésében. Az USB C port miatt az új iPhone-okhoz a dobozban jár remélhetőleg C-ről Lightningre átalakító adapter, így nem kell megvenni a 20 dolláros kábelt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei