iPhone 16: Nagyobb tárhely, nagyobb lehetőségek?!

2024.04.16| 9to5mac

Készülj fel az iPhone 16-ra, akár nagyobb tárhellyel és új funkciókkal hódíthat a jövőben - ne maradj le a legfrissebb pletykákról!

Minden évben, ahogy egyre közelebb kerülünk az Apple újabb készülékeinek bemutatójához, sorban jelennek meg a pletykák a bemutatandó készülékről. Most  LeaksApplePro-n ismét megjelent egy újabb "szivárogtatás." Tegnapi nap írtunk arról, hogy állítólag a kamerákkal kapcsolatban is változtatásra készül a gyártó, most azonban iPhone 16 Pro tárolási kapacitásával kapcsolatban jött elő új információ, miszerint a tavalyi modell 128 GB-os tárolóegysége lehet, hogy 256 GB-ra növekszik.

Viszont azonban, hogy mennyi valóságtartalommal bír ez az információ? Nem tudni! A szivárogtató fiók nem bizonyította az információi hitelességét. Csupán annyit mond, hogy "úgy tűnik", hogy az Apple "megemelheti" az alaptárolót 256 GB-ra.

Mi alapja ennek az állításnak?

Az iparághoz közel álló emberek szerint az Apple fontolóra veheti az iPhone 16 Pro alaptárolójának 256 GB-ra növelését. Viszont jelenleg még csak a névtelen források is csak gondolhatják, hogy az Apple "fontolgathatja" a változtatást. Nagy eséllyel egyenőlre még senki nem tud semmit. Amit tudunk, az a történelem. Míg mindkét iPhone 14 Pro modell ugyanazzal a 128 GB-os alaptárolóval indult, addig ez az iPhone 15 sorozattal megváltozott.

iPhone 16: Nagyobb tárhely, nagyobb lehetőségek?!

Az iPhone 15 Pro maradt a 128 GB-os alaptárolónál, ugyanazzal a 999 dolláros kezdőárral. A nagyobb Pro Max modell ezzel szemben 256 GB-os kezdőértékre emelkedett - de ennek megfelelően 100 dollárral nőtt az ára is. Ez nem azt jelentette, hogy az Apple több tárhelyet adott ugyanannyiért, hanem azt, hogy a vállalat gyakorlatilag a 128 GB-os alsó szintet adta el 1099 dollárért.

Lehet, hogy az Apple 256 GB-ra emeli az alsó tárolási szintet? Persze, ez megtörténhet. Lehet, hogy ugyanezen a 999 dolláros induló áron, ahogy a jelentés állítja (bocsánat, "hiszi")? Talán. De egyik állításra sincs semmi bizonyíték, és ez a beszámoló nem forrás.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei