iPhone 16: Nagyobb tárhely, nagyobb lehetőségek?!

2024.04.16| 9to5mac

Készülj fel az iPhone 16-ra, akár nagyobb tárhellyel és új funkciókkal hódíthat a jövőben - ne maradj le a legfrissebb pletykákról!

Minden évben, ahogy egyre közelebb kerülünk az Apple újabb készülékeinek bemutatójához, sorban jelennek meg a pletykák a bemutatandó készülékről. Most  LeaksApplePro-n ismét megjelent egy újabb "szivárogtatás." Tegnapi nap írtunk arról, hogy állítólag a kamerákkal kapcsolatban is változtatásra készül a gyártó, most azonban iPhone 16 Pro tárolási kapacitásával kapcsolatban jött elő új információ, miszerint a tavalyi modell 128 GB-os tárolóegysége lehet, hogy 256 GB-ra növekszik.

Viszont azonban, hogy mennyi valóságtartalommal bír ez az információ? Nem tudni! A szivárogtató fiók nem bizonyította az információi hitelességét. Csupán annyit mond, hogy "úgy tűnik", hogy az Apple "megemelheti" az alaptárolót 256 GB-ra.

Mi alapja ennek az állításnak?

Az iparághoz közel álló emberek szerint az Apple fontolóra veheti az iPhone 16 Pro alaptárolójának 256 GB-ra növelését. Viszont jelenleg még csak a névtelen források is csak gondolhatják, hogy az Apple "fontolgathatja" a változtatást. Nagy eséllyel egyenőlre még senki nem tud semmit. Amit tudunk, az a történelem. Míg mindkét iPhone 14 Pro modell ugyanazzal a 128 GB-os alaptárolóval indult, addig ez az iPhone 15 sorozattal megváltozott.

iPhone 16: Nagyobb tárhely, nagyobb lehetőségek?!

Az iPhone 15 Pro maradt a 128 GB-os alaptárolónál, ugyanazzal a 999 dolláros kezdőárral. A nagyobb Pro Max modell ezzel szemben 256 GB-os kezdőértékre emelkedett - de ennek megfelelően 100 dollárral nőtt az ára is. Ez nem azt jelentette, hogy az Apple több tárhelyet adott ugyanannyiért, hanem azt, hogy a vállalat gyakorlatilag a 128 GB-os alsó szintet adta el 1099 dollárért.

Lehet, hogy az Apple 256 GB-ra emeli az alsó tárolási szintet? Persze, ez megtörténhet. Lehet, hogy ugyanezen a 999 dolláros induló áron, ahogy a jelentés állítja (bocsánat, "hiszi")? Talán. De egyik állításra sincs semmi bizonyíték, és ez a beszámoló nem forrás.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei