iOS 7: így néz ki az új rendszer

2013.06.12| BGR
Címkék:

Apple

,

iOS 7

,

iPhone

,

menü

,

rendszer


Az Apple hétfői iOS 7 bemutatója után elkezdtek szállingózni az első képernyő-mentések az új rendszerről.

Az Apple hétfői iOS 7 bemutatója után elkezdtek szállingózni az első képernyő-mentések az új rendszerről. A Johathan Ive által vezérelt vizuális módosítások sokaknál kiverték a biztosítékot, holott a felhasználók évek óta könyörögtek valami újításért, hiszen az első iPhone 2007-ben debütált, azóta az OS nem változott ilyen téren. Nos megkapták, a végeredmény pedig finoman szólva is megosztja a vásárlótömeget, hiszen az eddigi szintén letisztult, áttekinthető, egységes kezelőfelület új ikonjai miatt elég gyerekesnek tűnik, abszolút nem mutatja az eddig megszokott, Apple-féle eleganciát. Az alábbi képeken látható az iOS 7, amely béta változatban már letölthető a fejlesztők számára. Egy kis érdekesség, egy funkció, amelyet nem vertek nagydobra a bemutatón: az iOS 7-tel már lehet egy-egy számot blokkolni, legyen szó bejövő hívásról, SMS-ről, FaceTime beszélgetésről, a blokkolt telefonszámról sehogy sem lehet már zavarni.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei