iOS7: vadiúj külső

2013.05.02| GSM Arena
Címkék:

iOS 7

,

iOS7

,

Apple

,

iPhone


Írtunk már arról, hogy a WWDC-n várható az Apple-féle iOS 7 bemutatása, amely új funkciókon kívül teljes kezelőfelület- megújuláson is átesik.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Írtunk már arról, hogy a WWDC-n várható az Apple-féle iOS 7 bemutatása, amely új funkciókon kívül teljes kezelőfelület- megújuláson is átesik. Az UI módosításának vezetője Jony Ive, az Apple Industrial Design elnöke. Az már biztos, hogy az iOS első változata óta egyedi megjelenést, könnyen felismerhető rendszert és ikonokat, valamint effekteket használ az Apple, ilyen például a kamera zár-effektje, valamint az árnyékokkal és fényekkel való játék. Később ezek kiegészítésre kerültek a bőr-, papír-, vászon- és fa hatással, tovább erősítve a kezelőfelületből is érezheti minőséget. A rendszer külsejét azonban nem csak az Apple, hanem a konkurencia is meghatározza. Míg az iOS egyre inkább színes-szagos, ám mégis relatíve letisztult irányba haladt, addig az Android a Honeycombbal 180 fokos fordulatot vett és a minimál dizájn irányába kezdett fejleszteni, márpedig a jelek szerint ez igencsak bejött a felhasználóknak. A Windows Phone már megjelenésekor is ezt a totálisan minimalista UI-t, egyszerű, tiszta formákat biztosított a usereknek, amely azóta sem változott. Az ellenfelek ez irányú módosítása miatt az Apple sem maradhat le, tehát várjuk az iOS 7 megújulását. Az biztos, hogy nem lesz totálisan új az élmény, főként a régi felhasználóknak, hiszen a cupertioi cég sosem a hirtelen, nagy változások, hanem a fokozatos fejlesztés, felújítás híve.

iOS7: vadiúj külsőA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei