iOS7: vadiúj külső

2013.05.02| GSM Arena
Címkék:

iOS 7

,

iOS7

,

Apple

,

iPhone


Írtunk már arról, hogy a WWDC-n várható az Apple-féle iOS 7 bemutatása, amely új funkciókon kívül teljes kezelőfelület- megújuláson is átesik.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Írtunk már arról, hogy a WWDC-n várható az Apple-féle iOS 7 bemutatása, amely új funkciókon kívül teljes kezelőfelület- megújuláson is átesik. Az UI módosításának vezetője Jony Ive, az Apple Industrial Design elnöke. Az már biztos, hogy az iOS első változata óta egyedi megjelenést, könnyen felismerhető rendszert és ikonokat, valamint effekteket használ az Apple, ilyen például a kamera zár-effektje, valamint az árnyékokkal és fényekkel való játék. Később ezek kiegészítésre kerültek a bőr-, papír-, vászon- és fa hatással, tovább erősítve a kezelőfelületből is érezheti minőséget. A rendszer külsejét azonban nem csak az Apple, hanem a konkurencia is meghatározza. Míg az iOS egyre inkább színes-szagos, ám mégis relatíve letisztult irányba haladt, addig az Android a Honeycombbal 180 fokos fordulatot vett és a minimál dizájn irányába kezdett fejleszteni, márpedig a jelek szerint ez igencsak bejött a felhasználóknak. A Windows Phone már megjelenésekor is ezt a totálisan minimalista UI-t, egyszerű, tiszta formákat biztosított a usereknek, amely azóta sem változott. Az ellenfelek ez irányú módosítása miatt az Apple sem maradhat le, tehát várjuk az iOS 7 megújulását. Az biztos, hogy nem lesz totálisan új az élmény, főként a régi felhasználóknak, hiszen a cupertioi cég sosem a hirtelen, nagy változások, hanem a fokozatos fejlesztés, felújítás híve.

iOS7: vadiúj külsőA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei