iOS 14.6 frissítés után merülnek az iPhone-ok

2021.06.02| 9to5Mac

Néhány iPhone felhasználó az akkumulátor túlzott lemerüléséről számol be az iOS 14.6 operációs rendszeren.

Az iOS 14.6 a múlt héten indult az Apple Card Family funkcióval, az AirTag fejlesztésekkel és egyebekkel, de azóta néhány felhasználó jelezte, hogy extrém módon merül a frissítés óta a telefonja. Az Apple támogatási közösségben több tag is érintett benne.

A Support Community fórumon az egyik tag ezt írta: „Ugyanaz a probléma merül fel az iPhone 11 készülékemmel is. A minap frissítettem és minden reggel arra ébredtem, hogy teljesen lemerült. Tegnap kikapcsoltam a WiFi-t, a Bluetooth-t, az összes háttéralkalmazás frissítést, kikapcsoltam a Personal Hotspotot. Tegnap este 18 órakor teljesen feltöltöttem, hozzá sem nyúltam. Ma reggel 10 óra körül (tehát kb. 16 órával később) lemerült az akkumulátor úgy, közben nem használtam.”

iOS 14.6 frissítés után merülnek az iPhone-ok

Egy másik azt mondta: „Tegnap frissítettem az iPhone 12 Pro-t iOS 14.6-ra és úgy érzem, az akkumulátor jobban merül, mint korábban.”

A Twitteren is számos olyan felhasználó található, aki panaszkodik az akkumulátor lemerüléséről az iOS 14.6 telepítése után. Ez azután következett be, hogy az iOS 14.5 új akkumulátor kalibrálási funkcióval bővítette az iPhone 11 funkcióit. Ez állítólag segít a felhasználóknak követni, hogy az akkumulátoruk hogyan öregszik.

Az Apple egyelőre nem ismerte el az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémákat. Jelenleg a vállalat az iOS 14.7 tesztelésének kezdeti szakaszában van, de lehetséges, hogy hamarosan megjelenik egy iOS 14.6.1 frissítés is. Általában, ha egy új iOS-re történő frissítés ilyen problémát okoz, akkor ajánlott a telefonon teljes mentés után a gyári visszaállítást elvégezni és utána újra frissíteni.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei