Tesco Mobile ingyen percek

Ingyenes telefonálás jár havi bevásárlása után

2014.10.10

Közös ajánlattal rukkol elő a Tesco és a Tesco Mobile: a mobilszolgáltató ügyfelei ingyenes beszélgetést kapnak havi bevásárlásaik után

Közös ajánlattal rukkol elő a Tesco és a Tesco Mobile: a mobilszolgáltató ügyfelei ingyenes beszélgetést kapnak havi bevásárlásaik után. Az áruházlánc méretéből adódóan jelentősen átalakulhat a feltöltőkártyás piac. Az elmúlt két évben sosem látott mértékben változott a mobilszolgáltatási piac Magyarországon. Megjelent a távközlési adó, a készülékek iránti igény robbanásszerűen tolódott az okostelefonok felé valamint, új roaming szabályozás is életbe lépett az Európai Unióban. A negyedikként is emlegetett, 06-31-es előhívójú mobilszolgáltató gyors és rugalmas lépéseket tett a változó igények felé. A nagy szolgáltatókkal ellentétben a távközlési adó megjelenésével sem emelte belföldi percdíjait sőt, a magyar szolgáltatók közül egyedüliként a Tesco Mobile hazai percdíjon számlázza az uniós országokból indított (roaming) hívásokat.

A mai nappal a Tesco Mobile új ajánlatot jelentett be: ingyenes perceket kínál minden Tesco Clubcard kártyatulajdonos számára bevásárlásaik után. Tekintettel arra, hogy Magyarországon jelenleg 2 millió vásárló rendelkezik Clubcard kártyával, és az ő bevásárlásaik jelentik a Tesco 700 milliárd forintot meghaladó éves forgalmának több mint felét, az új ajánlattal évente több százmillió ingyenes mobilperc válik elérhetővé. Az új lehetőség várhatóan komolyan befolyásolja a hazai feltöltőkártyás piacot, sőt, a Tesco Mobile kutatási adatait figyelembe véve akár a számlás előfizetéssel rendelkezők számára is racionális alternatívát jelenthet.

Ingyenes telefonálás jár havi bevásárlása után

Szemán Orsolya, a Tesco Mobile cégvezetője elmondta: „Folyamatosan keressük az ügyfeleink számára legkedvezőbb szolgáltatási lehetőségeket, kilépve az elfogadott mobilszolgáltatói üzletmenetből. Úgy gondoljuk, a szokásos bevásárlások után járó ingyenes beszélgetésnél nehéz ütősebbet piacra vinni: már havi 20-30.000 forintos bevásárlás esetén is 20-30 perc díjmentes beszélgetést kapnak ügyfeleink. Ez sok mobilozó számára teljesen eltünteti a havi hívásköltséget, míg a többet telefonáló ügyfelek esetében is 1-2000 forintos költségcsökkenést jelent, a versenytársainknál alkalmazott percdíjakkal számolva.Természetesen a karácsonyi szezonban, nagyobb vásárlások idején még nagyobb előnyt élvezhetne kügyfeleink.”

A Tesco Mobile telekommunikációs szolgáltatása 2012. március 1-jén indult Magyarországon. A társaság a Tesco értékesítési hálózatát és a Vodafone technikai hátterét kihasználva célként tűzte ki a Tesco vásárlók mobilkommunikációs szolgáltatásokkal való rugalmas kiszolgálását, első lépésként a feltöltőkártyás (prepaid) piacon. A Clubcard INGYENpercek opcióról, valamint a társaság további ajánlatairól a Tesco Mobile oldalán található részletes információ.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB
EUmobil 65 980 Ft
i-Shop Webáruház 66 240 Ft
MobilEx Webáruház 66 590 Ft
Huawei P40 Pro 5G 256GB Dual
Huawei P40 Pro 5G 256GB Dual
i-Shop Webáruház 258 860 Ft
Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 260 800 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 262 990 Ft
Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
EUmobil 182 979 Ft
GsmHome 182 989 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 184 990 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei