Ilyet még nem láttál! Az LG meglépte!

2020.11.06| AndroidAuthority
Címkék:

lg

,

b-projekt

,

roll

,

slider


Márciusban érkezik az LG-től a világ első kihúzható képernyős okostelefonja!

Az LG 2021 márciusában tervezi piacra dobni a képen látható kijelzővel rendelkező telefont. Ma már nem számítanak újdonságnak az összecsukható okostelefonok, viszont az LG nagyot álmodott és az új koncepciója egy gördíthető, kihúzható kijelzős telefon lesz. A TheElec információi szerint az LG egy B-projekt elnevezésű készülék bevezetését tervezi.

Ez az Explorer Projekt része lesz, ami elhozza a furcsa LG Wing-et. A B-Project okostelefon kijelzője egyik oldala a házba gördül bele. A régi csúsztatható telefonok mechanizmusát alkalmazva lehet majd a kijelzőt kihúzni, hogy elérjék teljes méretüket.

Ilyet még nem láttál! Az LG meglépte!

Maga az ötlet nem új keletű, ugyanis már más gyártóknál láthattunk hasonló szabadalmakat, viszont az LG lesz az első, aki elkezdi a sorozatgyártását. Erről az érdekes készülékről jelenleg még nagyon kevés információ található. A lehetséges bevezetési dátumként jövő év márciusát említik.

Ilyet még nem láttál! Az LG meglépte!

Emellett az LG 2021 első negyedévében piacra dob egy hagyományosabb terméket is, ami a Rainbow kódnevet kapta. Vélhetően ez az LG V sorozatának az új tagja lesz. Erről az okostelefonról sincsenek további információk, de feltételezhetően a Snapdragon 865 lapkakészlete fogja hajtani.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei