Így teszteli a Samsung az összehajtható mobiljait

2021.10.13| SamMobile

Az új videó bemutatja, hogyan teszteli a Samsung a hajtogatható okostelefonok tartósságát.

A Galaxy Z Flip3 és a Galaxy Z Fold3 a világ első összecsukható, vízálló okostelefonja. Mindkét okostelefon erősebb és tartósabb csuklópánttal és Armor alumínium kerettel is rendelkezik. A dél-koreai cég arra törekszik, hogy a tartóssággal kapcsolatos kétségek ne akadályozzák azokat a fogyasztókat, akik az új Galaxy Z sorozatú készülékek megvásárlásán gondolkodnak.

Így teszteli a Samsung az összehajtható mobiljait

A Samsung most közzétett egy új videót, amely bemutatja, hogyan teszteli a Galaxy Z Flip3 és a Galaxy Z Fold3 hosszú távú tartósságát. A vállalat elárulta, új módszereket kell kifejlesztenie az összecsukható eszközök teszteléséhez. A telefonok a tartóssági tesztelés különböző szakaszain mennek keresztül, beleértve a környezeti kamrát, a vízállóságot, az S Pen használhatóságát és az összecsukhatósági tesztet.

A környezeti kamra teszt azt ellenőrzi, hogy a telefonok képesek-e elvégezni az alapvető feladatokat, például a videolejátszást és a webböngészést különböző éghajlati viszonyok között (hideg, száraz, meleg és párás). A vízállósági teszt azt vizsgálja, hogy a Galaxy Z Flip 3 és a Galaxy Z Fold 3 ellenáll-e vízbe merítésnek különböző összecsukható helyzetekben.

Az S Pen rajzteszt, amely egy robotkezet használ, így biztosítja az összecsukható kijelző alá helyezett digitalizáló tartósságát. Azt is ellenőrzi, hogy az S Pen működik-e a Galaxy Z Fold 3 összehajtható kijelzőjének ráncain és szélein. Annak érdekében, hogy összecsukható telefonjai akár 200 000 hajtásig is elférjenek (napi 100 hajtáshoz elegendő akár öt évig is), a Galaxy Z Flip 3 és a Galaxy Z Fold 3 dedikált hajtogatási teszten megy keresztül.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei