Így működik a Sony Stamina Mode akkukímélő funkció

2013.01.10| Phone Arena
Címkék:

Sony

,

Xperia

,

Xperia Z

,

Stamina


A japán gyártó bemutatja, hogyan is működik a Sony Stamina Mode, amely nem más mint a felhasználó által szabadon választható, az akkumulátort minél jobban kímélő üzemmód.

A japán gyártó bemutatja, hogyan is működik a Sony Stamina Mode, amely nem más mint a felhasználó által szabadon választható, az akkumulátort minél jobban kímélő üzemmód. Az igény szerint ki- és bekapcsolható opció lezárt képernyőnél letiltja vagy elérhetőnek tartja a felhasználó által megadott alkalmazásokat, funkciókat. A Stamina bekapcsolásával letiltható az adatforgalom, a Wi-Fi, a LED értesítő, a Bluetooth, a GPS, az automatikus szinkronizáció, a bejövő hívások, SMS-ek és MMS-ek, naptári értesítők, ébresztők, zenelejátszó és rádió, valamint szintén megadhatók, hogy mely appokat szeretné a háttérben futtatni. A Stamina Mode bekapcsolásával a készenléti idő akár az eredeti négyszerese is lehet!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei