HTC 8X teszt: lehet belõle nagy durranás?

2013.02.25| Telefonguru

Szerkesztõségünkben járt a tajvani gyártó Windows Phone 8-as modellje, a HTC 8x.

A cég elsõ WP8-as készüléke a VIP Phone-tól került hozzánk gyári pici dobozban, ebben a készülék alatt hevertek a tartozékok, úgymint a microUSB kábel, a töltõfej és a – nagy bánatunkra – nem Beats Audio sztereó headset, ezek mindegyike fehér. Ami a külsõt illeti, egyedinek mondható a HTC 8X, ezt az érdekes oldalkialakításnak köszönheti, ami miatt extrém vékonynak tûnik (és fogás közben az is). A szögletes dizájn és a gombok elrendezése nem újdonság, hiszen a Microsoft még mindig erõsen kordában tartja a gyártók különlegesebb elképzeléseit. A telefon bár 10.1 mm vastag, valójában a keskenyítés miatt papírlap vékonynak tûnik. Erre rájátszik még a 132.3 mm magasság és a 66.2 mm szélesség is, így kézbe véve abszolút kezelhetõ, ráadásul a 130 grammos tömeg is erõsíti az összhatást. Az unibody, tehát egy darabból álló készülékház gumírozott érzetû polikarbonát borítást kapott, ez nem gyûjti az ujjlenyomatot és stabilan lehet segítségével kézben tartani a telefont, nem csúszkál egyáltalán. Az unibody hátránya a nem kivehetõ és cserélhetõ akkumulátor, viszont abszolút nem tapasztalható így összeszerelésbõl adódó nyikorgás, elállás, stb.

HTC 8X teszt: lehet belõle nagy durranás?

A HTC 8X teszt kattintás után folytatódik!További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei